Glavna tema u medijima proteklih dana bio je razvod Zenana Lončareviča i njegove supruge Samire. Svaki dan se pojavljuju novi detalji o raspadu njihovog braka, a tokom gostovanja u Prijepolju, naša ekipa razgovarala je sa njihovim zajedničkim prijateljima, koji su nam otkrili kako je bilo poslednji put kada su uskoro bivši supružnici viđeni zajedno.

– Prije nego što je vijest o razvodu stigla u medije, Zenan i Samira su se posljednji put sreli prije deset dana ispred svoje kuće u Prijepolju. Odmah su se sreli na parkingu ispred kuće u kojoj su živjeli zajedno. Nisu se pozdravili niti progovorili. Čim ga je ugledala, Samira je sjela u auto i krenula u centar grada. Dženan je tada došao samo da uzme još svojih stvari iz kuće.

Onda je video majku i dete, malo popričao sa njima, a onda je odmah otišao za Beograd. Samira se kući vratila tek kada joj je komšinica rekla da je otišao, kako ne bi ponovo bila u neprijatnoj situaciji – priča nam sagovornik – pre nego što se u medijima pojavila vest o njihovom razvodu, Zenan i Samira su se upoznali odvojeno. Pre deset dana ispred njihove kuće u Prijepolju. Odmah su se sreli na parkingu ispred kuće u kojoj su živjeli zajedno. Nisu se pozdravili niti progovorili. Čim ga je ugledala, Samira je sjela u auto i krenula u centar grada. Dženan je tada došao samo da uzme još svojih stvari iz kuće. Onda je video majku i dete, malo popričao sa njima, a onda je odmah otišao za Beograd. Sagovornica nam je rekla da se Samira vratila kući tek kada joj je komšija rekao da je otišao, kako ne bi ponovo bila u neprijatnoj situaciji.

Dodao je i da su Dženanov i njegova zajednička prijateljica Samira iz dePodsetima dali šokantne izjave o svom odnosu s medijima, ali i naglasio da će ona, kada dođe vrijeme, ispričati sve detaljno. – Nemam šta da otkrijem u ovom trenutku. Javiću vam se kada budem spreman. Za sada zaista nemam komentara. Sve što imam, informacije ćete dobiti preko mene ili mog advokata. Jesam li dobro? Da li izgledam loše (smijeh)? Pa…do sada, do sada, tako dobro – dodala je Samira medijima.