Godinu i po dana nakon odlaska Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić iz grupe Hurricane, osnivač trija Zoran Milinković prvi put je otkrio zašto grupa više ne postoji u svom osnovnom sastavu.

U intervjuu za Scandal prisjetio se kako je sve počelo – grupa je osnovana 2017. godine. Ideja je bila da je otpevamo na engleskom za američko tržište, ali sa umešanim zvucima sa Balkana. Imali smo čak i neke veze u SAD-u, od bivšeg menadžera Spice Girls do nekih manje poznatih imena u LA-u, a kasnije smo snimili nekoliko pjesama u Universal Studios u LA-u. Tada sam shvatio da za uspjeh na ovom tržištu i dalje morate biti na terenu i morate imati veliku mašinu za oglašavanje. Rezultat je bio povratak na balkansko tržište. Moram priznati da je za te dvije godine ekipa stekla mnogo iskustva i referenci koje su im mnogo pomogle u nastavku karijere. Kada pogledamo platforme, 30% su stranci iz cijelog svijeta koji prate rad grupe.

Dakle, Sanja, Ksenija i Ivana su snimale nekoliko meseci na Karibima, možda radeći?

– Da, imamo i svoj muzički studio, muzičke producente i ljude koji prave naše ritmove i muziku. Svi naši spotovi su snimani tamo, a nastupali smo samo nekoliko mjeseci u dvije godine. Dovoljno.

Da li ste se vratili u Srbiju?

– Da, ipak smo odlučili da snimimo pesmu u Srbiji i tako je počelo. Prva pjesma, “Favorito” i tako dalje, bila je hit za hitom.

Kako je bilo raditi sa tri djevojke koje nemaju ništa zajedničko od temperamenta do vokalnih vrijednosti?

– Tako od početka znam s kim imam posla. Od Ivane, koja je tek počela da peva, ali ima uši, talenat za ples, pevanje i jaku želju za uspehom, do Ksenije u još jednom filmu – nestašnoj, blago rečeno, neozbiljnoj, dosadnoj, ali izuzetno talentovanoj, pametnoj, prijateljski, pametan.

– Kada sam radio sa Markom Konom na pronalaženju članova grupe, proverili smo preko 20 devojaka. Probao u studiju i završio sa dve devojke! Ivana, koja je trebalo da bude zamena, je Novosađanka. Konačno, kada nismo našli pravo rešenje, Marko je rekao da imam divnu devojku koja ima sve što nam treba, ali problem je – skoro niko ne može da radi sa njom jer je veoma konfliktna i nepredvidljiva. Rekao sam da nema problema, dobro, ja ću se pobrinuti za to. Nisam znao da ima Hašimotovu bolest. Odmah smo poveli Sanju, a onda je stigla i Ksenija. Novosađanka je odustala i na njeno mesto je došla Ivana. Provela je godinu dana vežbajući pevanje. Tako je počelo. Njihov ugovor je trajao 3 godine, zatim 2 godine, a istekao je pretprošle godine.