Nenad Marinković Gastoz je uhapšen od strane tajlandske policije zbog pijanstva i ostaje u pritvoru. Kako saznajemo, rijaliti zvezda nije morala da plati kaznu od 1.560 evra, zbog čega se nalazi iza rešetaka. Bliski prijatelj je tvrdio da je pokušavao da prikupi sredstva da oslobodi muzičara.

– Gastoz ostaje u pritvoru. Još uvijek nije postignut napredak po ovom pitanju. Niko ga nije mogao kontaktirati i nije bilo advokata. Trebao je platiti kaznu od 1.560 eura, ali nije imao novca. Telefon mu je oduzet i ne znam kada će biti pušten. Voleo je Tajland, dolazio je ovde kao domaćin, ali je naišao na neprijatnosti. To je stanica u kojoj je bio zatočen, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne bude pušten i ne ispriča šta se tačno dogodilo. Izvini, on je dobar momak. Kad ponovo dođe u vanjski svijet, sve će dobro objasniti. Radim sa svojim prijateljima da prikupim novac i platim njegovo oslobađanje, a vidjećemo šta će se desiti.

Pozvali smo Gastozovog oca, Svetislava Sindelića Đuru, koji je tvrdio da mu je sin nevin i da će uskoro biti pušten.

– Evo me, pijem pivo. Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, nisam mogao ništa učiniti da mu pomognem. Koliko ja znam, on nije kriv ni za jedan zločin i ako se dokaže da je kriv, biće kažnjen. Izvršena je racija na njegovu kuću i sve su odveli, uključujući i njega. Pokušaću da ga nabavim danas popodne. Imam poseban broj telefona. Valjda mu je devojka tu, pa nemam šta da brinem – rekao je.

KUĆA KOJA IMA OVU BILKU NE MOŽE BITI SIROMAŠNA: Ovo je samo 1 od razloga zašto treba da posejete BOSILJAK ovog proleća

Reč bosiljak potiče od grčkog “basilikos” što znači “biljka dostojna kralja”. Zamislite da imate biljku koja je dostojna kralja u svom domu, kako je divna. Sjemenke bosiljka možete kupiti u prodavnici pesticida ili u dobro opskrbljenoj trgovini. Cena mu je oko 50 dinara, a sa ove kartice ćete dobiti dosta pupoljaka koji se mogu posaditi, a možete ih i izrasti u ogroman žbun. Ako želite da kupite mladicu, možete je naći na pijaci, košta oko 30 dinara, što vam je dovoljno da je stavite u saksiju i stavite na kuhinjski prozor ili na terasu. A sve to možete učiniti samo zato što vjerujete da “kuća s ovom biljkom neće biti siromašna”.

Ako ste prizemna osoba koja ne popušta drugačijim uvjerenjima, evo nekoliko konkretnih razloga zašto biste ovog proljeća trebali posaditi bosiljak:

1. Saveznik u borbi protiv depresije

2. Zaštitite zdravlje kardiovaskularnog sistema

3. Aktivirajte funkciju crijeva i pomozite tijelu da se detoksificira

4. Poboljšajte probavu

5. Zaštitite organizam od dijabetesa

6. Odličan je afrodizijak

7. Sadrži antioksidanse, koji mogu spriječiti bolesti

8. Regulišite pritisak

9. Ima antibakterijska svojstva koja štite od virusa i infekcija

10. Idealan je u borbi protiv pojave malignih bolesti.