Severina Vučković, dugogodišnja pevačica na estradi, otkrila je javnosti da postoji deo njenog bogatog repertoara koji nikada ne izvodi tokom svojih koncerata. Ova pop ikona priznaje da su neke pesme direktno povezane s teškim periodima u njenom životu, izazivajući bolne uspomene koje bi najradije zaboravila.

 

Severinina iskrenost o pesmama koje izbegava pevati na koncertima pruža dublji uvid u emotivnu dubinu njene umetnosti. Ova otvorena razmatranja o povezanosti između njenog ličnog života i muzičkog stvaralaštva dodaju slojevitost njenom umetničkom identitetu. Iako se suzdržava od određenih pesama iz teških perioda, njen repertoar i dalje očarava publiku širom regiona. Severina istovremeno pokazuje da umetnost nije samo izraz trenutnog stanja, već i put ka ličnom isceljenju i rastu.

 

 

U iskrenom intervjuu, Severina je podelila svoju introspekciju o pesmama poput “Tridesete”, “Unaprijed gotovo”, “Broš”, “Parfem”, “Alcatraz”, “Šta me sad pitaš šta mi je”, “Sama na sceni”, i “Ko je kriv”. Objasnila je da se repertoar na njenim koncertima uvek prilagođava najširem auditorijumu, te da odabir pesama mora stvoriti eruptivan i nabijen doživljaj za publiku.Pevačica je izrazila žaljenje što neke od svojih divnih balada ne izvodi javno, a među njima su one koje je snimila tokom teških trenutaka u svom životu. Posebno je naglasila da izbegava pesme s albuma “Severgreen”, koje su izašle 2004. godine, podsećajući je na neugodnu situaciju iz prošlosti. Takođe, otkrila je da ne izvodi pesme s albuma ‘Moja stvar’ zbog lične tragedije – smrti svog oca tokom snimanja tog albuma.

 

 

Ovo iskreno priznanje Severine baca novo svetlo na umetnički proces i emocionalnu povezanost između izvođača i njihovih pesama, ističući da muzika nije samo posao, već i duboko lično iskustvo koje nosi teške i lepe trenutke u životu umetnika.”