Viki Miljković i Taške, dvoje estradnih umetnika čija ljubav traje više od tri decenije, sada su u središtu pažnje nakon što su uhvaćeni u nežnom trenutku strasti na ulici. Ovaj par je dugo krio svoj odnos od javnosti, izlazeći iz sene tek kada je Taške završio razvod sa svojom prvom suprugom. Iako su mediji pokušavali da prebace krivicu za razlaz na Viki, istina je da su Taške i njegova prva supruga, mladi i nezreli kad su stupili u brak, ubrzo krenuli različitim putem.

 

Nakon 11 godina zajedničkog života, Viki i Taške su se venčali, a uskoro je stigla i radost u obliku sina Andreja. Njihova porodična bajka počela je, a sada poseduju nekoliko skupocenih stanova u Beogradu na vodi i uspešno posluju u oblasti nekretnina.

 

Fotografije iz Bosne i Hercegovine otkrivaju trenutak kada su Viki i Taške, nasred ulice, spontano pohitali jedno ka drugome u iskrenom zagrljaju. Taj trenutak je uhvaćen telefonom i podeljen na društvenim mrežama, izazivajući iznenađenje i pitanja o njihovom ljubavnom zanosu u tim godinama.

 

 

Ova slika pokazuje da Viki i Taške i dalje gaje strast i ljubav, očuvavajući plamen svoje dugogodišnje veze. Njihova ljubavna priča, koja je preživela sve izazove, postaje inspiracija mnogima, dok par nastavlja graditi svoj uspešan život zajedno. I dok se javnost može iznenaditi njihovim javnim izlascima i nežnostima, Viki i Taške pokazuju da ljubav ne poznaje godine i da se prava strast održava vrednom predanošću i uzajamnim poštovanjem.Dok su svi iznenađeni nežnim trenucima strasti nasred ulice, Viki Miljković i Taške ne pokazuju nameru da gube vreme u održavanju plamena svoje dugogodišnje ljubavi. Njihov odnos ne samo da opstaje, već i cveta, prkoseći predrasudama i dokazujući da ljubav ne poznaje granice. U ovoj javnoj izjavi ljubavi, par odiše sigurnošću i harmonijom, ostavljajući javnost uverenom da ljubavna priča Viki i Tašketa još dugo neće izgubiti svoju čar.