Pevačica Ana Bekuta, iako je ostvarila blistavu karijeru zahvaljujući svom talentu i moćnom vokalu, svoj privatni život dugo je čuvala od očiju javnosti. Nedavno je otkrila delić svoje prošlosti koji je intrigirao mnoge – njenu vezu sa šabačkim muzičarem Predragom Vidovićem Prejom koja je trajala punih deset godina pre nego što je upoznala Milutina Mrkonjića.

 

Upoznali su se 1981. godine u bendu “ANABE”, gde je Predrag Vujić organizovao konkurs za pevačicu, a Ana Bekuta se javila. Njihova saradnja u muzičkom ansamblu brzo se pretvorila u intimnu vezu, i zajedno su živeli vanbračnim životom sve do 1991. godine. Nakon toga, Ana je nastavila svoj muzički put, a ljubavni put vodio je kroz različite romantične epohe.

Ana je kasnije započela vezu sa Milutinom Mrkonjićem, koji je bio oženjen i nije se razvodio od svoje supruge. Iako su suočavali zlurade komentare i kritike, Ana i Milutin su hrabro živeli svoju ljubav i ignorisali negativne komentare.

 

Nakon Mrkonjićeve smrti pre dve godine, Ana je ostala bez nasledstva, budući da se Milutin nikada zakonski nije razveo, ostavljajući svu imovinu njegovoj zakonitoj ženi. Ovaj neobičan aspekt ljubavne priče Ane Bekute ukazuje na kompleksnosti njenog privatnog života, gde su emocije često preplivavale granice tradicionalnih normi.Uprkos izazovima i gubicima, Ana Bekuta naglašava da novac nikada nije bio njen glavni interes, već ljubav, toplina i pažnja koje je delila sa svojim partnerom. Njena otvorenost otkriva dubinu njene emotivne povezanosti i živopisnu sliku ljubavi koja je preživela različite izazove i epohe.Ova iskrena ispovest Ane Bekute osvetljava njenu snalažljivost, ne samo kao muzičke zvezde, već i kao snažne žene koja je uspešno kročila kroz ljubavne i životne izazove s verom u sebe i vlastite vrednosti.