Ovan:

Poslovno, očekuje vas uspešna sedmica s kvalitetnim dogovorima i pozitivnim kontaktima. Moguća je dobra poslovna prilika koja se može razviti u narednom periodu. Očekujte podršku od osoba s kojima ne sarađujete direktno. U ljubavi, ako su postojali problemi, sada je pravi trenutak da ih rešite i unapredite odnos. Za slobodne Ovnove, fokus na površinskom flertu. Zdravlje je uglavnom dobro, preporučuje se jačanje imuniteta i zdrava ishrana.

 

Bik:

Na poslu, Bikovi će imati manje nesuglasice s kolegama početkom sedmice, ali će uspešno rešiti poteškoće. Saradnja s inostranstvom se povećava. U ljubavi, važan je otvoren razgovor s partnerom, dok slobodnima prija druženje s prijateljima. Zdravlje može biti izazovno zbog mogućih problema s probavnim traktom i nervozom.,

Blizanci:

Blizancima predstoji vrlo dobra radna sedmica, ali uz oprez u proveri informacija. podrška određene osobe može pokrenuti važne komunikacije ili dogovore. Zauzeti Blizanci će uživati u poboljšanoj komunikaciji i mogućnosti putovanja. Slobodni Blizanci trebaju nastaviti s druženjem i izlascima, ne žureći u vezu. Zdravlje zahteva pažnju prema ishrani, s pojačanim unosom vitamina radi jačanja imuniteta.

Rak:

Rakovima predstoji uspešna radna sedmica, podržana saradnicima i mogućom ponudom za inostranu saradnju. U ljubavi, zauzeti će doživeti emotivni porast, dok slobodni mogu očekivati nova poznanstva. Zdravlje zahteva oprez prema prehladi, pa je preporučljivo jačanje imuniteta.

 

Lav:

Lavovi, ova sedmica donosi napore na poslu s osrednjim rezultatima. Izbegavajte veće investicije i potpisivanje ugovora, držite se tekućih troškova. Emotivne veze su promenljive, pa budite oprezni i rešavajte probleme odmah. Slobodni Lavovi, ništa posebno intrigantno se ne dešava. Zdravlje može biti izazovno s mogućim problemima prehlade i meteoropatskim reakcijama.

Devica:

Ova sedmica za Device donosi stabilan ritam posla, podršku kolega, obnavljanje kontakata. Finansijski nema većih izdataka. U ljubavi, zauzeti će uživati u pozitivnom periodu, dok slobodne mogu očekivati nova poznanstva, čak i tajne veze. Zdravlje zahteva oprez prema prehladi.

Vaga:

Vage očekuje izuzetno dobra poslovna sedmica s podrškom saradnika. U ljubavi, zauzete Vage će biti aktivne u planiranju i druženju, dok slobodne mogu iskoristiti vreme za komunikaciju s potencijalnim partnerima. Zdravlje je solidno, uz oprez pri sportskim aktivnostima.

 

Škorpija:

Škorpije očekuje odlična radna sedmica s ostvarenjem planova. U ljubavi, postiže se sklad u vezama, a slobodne razmišljaju o budućim koracima. Zdravlje zahteva pažnju prema respiratornom sistemu i kardiovaskularnom zdravlju.

Strelac:

Strelčevi očekuje dinamična radna sedmica, posebno u komunikaciji s poslovnim partnerima. U ljubavi, raznolika dešavanja zahtevaju balans u vezi. Slobodni mogu uživati u bogatijem društvenom životu. Zdravlje zahteva opuštanje zbog povremenog stresa.

Jarac:

Jarčevi će se suočiti s promenama na poslu, posebno u komunikaciji. U ljubavi, predstoji pozitivan period za putovanja i zajedničke aktivnosti. Slobodni Jarčevi će uživati u druženjima, moguća su nova poznanstva. Zdravlje je solidno, s naglaskom na pravilnoj ishrani.

Vodolija:

Vodolije će se fokusirati na komunikaciju sa strancima i poslovno usavršavanje. U ljubavi, rešavaće probleme s partnerom, a slobodni mogu očekivati interesantne kontakte. Zbog stresa, važno je osigurati dobar san i boravak na otvorenom.

Ribe:

Ribe očekuju nove poslovne šanse i podršku važnih osoba. U ljubavi, veze funkcionišu dobro, a slobodni mogu ući u novu priču. Zdravlje je promenljivo, s mogućim problemima u kičmi i urinarnom traktu.