Recept za špagete sa posebnim sosom, kreiran od strane Suzane Jovanović, lako možete pronaći na njenom YouTube kanalu, što ga čini posebno privlačnim za zaposlene žene koje možda nemaju vremena ili volje da satima stoje nad šporetom.

Suzanin recept zaista je očaravajući, jer za pripremu zahtijeva samo nekoliko sastojaka. Ova jednostavnost dodaje čar jelima, čineći svaki zalogaj pravim užitkom za nepce. Iako živi u raskošnoj vili na Bežanijskoj kosi sa predivnim bazenom i tri prostrana nivoa, supruga Saše Popovića nepokolebljivo prihvata svoje tradicionalne dužnosti kao domaćica, posvećena majka i brižna supruga.

Ne samo da ima sposobnost da brzo pripremi omiljene palačinke svojih bližnjih kada požele slatkiš, već njeno kulinarsko umijeće se proteže daleko izvan ove ukusne poslastice. Uprkos tome što ima angažovanu kuvaricu, odnosno žensku osobu koja je zadužena za poslove održavanja kuće i kuvanje, Suzana sa velikim zadovoljstvom provodi mnogo sati u kuhinji kako bi pažljivo pripremila omiljena jela svoje kćerke i supruga. Također, svoje kulinarske sposobnosti proširuje kako bi zadovoljila i svog sina i snahu kad god posjete njenu kuću.

Ako vam nedostaje volje ili vremena, postoji nekoliko brzih i jednostavnih recepata koji se mogu pripremiti za samo 15 minuta uz minimalne sastojke. Jedno od ukusnih jela koje je pripremila Suzana Jovanović je njena verzija špageta sa karbonara sosom. Sastojci: Jedan litar punomasnog mlijeka Dvije vrećice sos za špagete carbonara 500 g sitno sjeckane šunke ili slanine Pakovanje špageta Sir je opcionalni sastojak koji se može dodati ili izostaviti prema ličnom ukusu. Također, priprema uključuje i predviđanje i planiranje potencijalnih izazova ili prepreka koje mogu nastati tokom događaja ili zadatka.