Aranđelovdanski obred u domaćinstvu Živojinović bio je veliki događaj, koji je još više učinio raskošnim okupljanjem porodice i izuzetnim doprinosom Viktora Živojinovića i njegovim izuzetnim sposobnostima savijanja sarija.

Pripreme za ovaj svečani događaj počele su u cik zore, tako da su se svi članovi porodice okupili da pomno ukrase sto, stvarajući zadivljujući vizuelni prikaz koji stvara savršen ambijent za predstojeće veselje. Viktor Živojinović, poznat po svom izuzetnom talentu za savijanje sarija, ne samo da je igrao pasivnu ulogu u proslavi, već je i aktivno učestvovao sa drugima velikodušno dijeleći svoje korak-po-korak procese i jedinstvene tehnike kroz različite platforme društvenih medija.

Svojim aktivnim angažmanom Viktor je atmosferi proslave unio izrazit lični štih, ostavivši trajni utisak na sve prisutne. Dom Lepe Brene služio je kao centralno čvorište za sve pripreme, gde je posvećena pedantna pažnja svakom pojedinom detalju. Viktorova kulinarska stručnost bila je do izražaja dok je vješto izradio preko stotinu savršeno valjanih sarmi. Ne samo da je ovo pokazalo njegovo majstorstvo u kuhinji, već je i primjer njegove nepokolebljive posvećenosti očuvanju i poštovanju tradicije na najizuzetniji način.

Porodica Živojinović ne samo da se ističe u kulinarstvu, već i veoma brine o održavanju čistog i lepo uređenog doma. Njihova posvećenost porodičnom zajedništvu seže dalje od članova uže porodice, jer su čak i njihove sluge uključene u ovu njegovanu tradiciju. Aranđelovdan u domaćinstvu Živojinovića nije samo vreme za slavlje; to je posebna prilika u kojoj se najmiliji okupljaju kako bi podijelili radost druženja jedni s drugima, prepustili se pomno izrađenim jelima i cijenili umjetničke detalje koji ovo druženje čine jedinstvenim i vječno nezaboravnim.