Aleksandra Prijović, zvezda u usponu, izrazila je žarku želju da pozove Milicu Pavlović kao specijalnu gošću tokom svojih zadivljujućih koncerata održanih u očaravajućem gradu Zagrebu. Međutim, uprkos njenoj žarkoj želji, okolnosti van njene kontrole učinile su ovaj san nedostižnim. Kada je Milica stigla na koncert, bila je ispunjena uzbuđenjem zbog druženja sa prijateljima. Nakon završetka emisije, Prija je konačno otkrila intrigantan razgovor koji je vodila sa Milicom.

 

 

Pavlovićeva je u iskrenoj ispovesti izrazila žaljenje što nije mogla da pozove Tanju Savić i Milicu Pavlović kao svoje specijalne goste. Uprkos njenoj iskrenoj želji, Pavlovićeva je objasnila da izuzetno poštuje njihove uspešne karijere i neverovatan rad koji su dosledno polagali. Isticala je svoju nepokolebljivu podršku projektima velikog kvaliteta i značaja, uvijek nastojeći da ugodi svojoj obožavanoj publici. U ovoj konkretnoj situaciji Milica je istih godina kao ja, dok je Tanja nešto starija. Međutim, iskreno cijenim kada nam se pridruže i moje mlađe kolege, jer svi jedni drugima pružamo nepokolebljivu podršku i motivaciju.

 

 

Duboko žalim što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da dođu kao moje gošće, uprkos mojoj silnoj želji da budu tu. Izuzetno poštujem njihove karijere i sva njihova postignuća i uvijek sam spreman dati podršku svemu što je kvalitetno i vrijedno što publika uživa. Posebno mi je drago da mi se pridruže i mlađe koleginice poput Milice, jer se svi trudimo da jedni druge podižemo i ohrabrujemo. Neizmerno sam zahvalan Milici na prisustvu. Iako nije mogla biti gošća na koncertu, pobrinula se da prisustvuje i pokazala se kao prava kraljica, pruživši joj nepokolebljivu podršku i izrazivši neizmjernu radost i ponos. Nakon koncerta smo razgovarale i ona je sa mnom podijelila svoje uzbuđenje, ističući činjenicu da smo obje krenule zajedno i razmišljajući o tome dokle smo stigli.

“.