Jovana Jeremić izlazi sa biznismenom koji je 14 godina stariji od nje. Da je zadovoljna svojim novim dečkom vidimo na slikama koje imamo. Ekipa Blica otišla je u posetu Jovani Jeremić i ona nam je pokazala svoj dom na Dorćolu. Dok smo bili tamo, rekla nam je da ima dečka. Ja sam kao kraljica džungle u srpskom svetu zabave, rekla je Jovana.

 

 

 

Ona je objasnila da joj je ceo dom ukrašen simbolima lavova i da je nedavno upoznala nekog ko je takođe Lav, poput njenog prvog muža. Napomenula je i da je njen novi dečko stariji i bogat, ali da ne voli da se slika. Prema rečima nekog od Jovaninih bliskih, njen dečko je veoma uspešan.

 

 

Jovana je zaista zadovoljna svojim novim partnerom. Veoma je uspešan u poslu i uvek joj planira lepa iznenađenja kako bi pokazao koliko je voli. Ali ne želi svima da pokaže njihovu vezu jer svoj privatni život voli da drži privatnim. Ako se ikada predomisli, Jovana će biti veoma uzbuđena da sa svima podeli njihovu ljubav.

 

 

Jovana je stalno izražavala želju da bude sa finansijski dobrostojećim partnerom. Međutim, kao žena, pridajem važnost i materijalnim stvarima i emocionalnim vezama. Za mene je ključno da imam ravnotežu između materijalnog obilja i duboke emocionalne veze. Imam tendenciju da prikrijem svoje emocije, često se odlučujem da se u početku činim povučeno ili distancirano kako bi potencijalni udvarači kasnije mogli istinski razumjeti moju autentičnost. Shodno tome, drugima postaje prilično izazovno da istinski shvate dubine moje ličnosti, osim onima koji su mi najbliži.