Kako saznajemo, Jelena Karleuša je još jednom izrazila stav o dostignućima i trijumfima Aleksandre Prijović. Pevačica je u intervjuu jednoj crnogorskoj televiziji iznela mišljenje da Prija ima tendenciju da se suzdržava i drži neutralan stav kada o njoj razgovara. Takođe, pevačica je istakla koliko je važno da Prija zadrži neutralnost u svojoj perspektivi.

 

 

Od Aleksandre se očekuje da ostane neutralna, jer je poznata po tome što je zaista dobrodušna osoba. Postigla je zapanjujuće uspjehe u raznim arenama, gotovo preko noći, što ju je pozicioniralo kao istaknutu figuru koja nadmašuje čak i Čolu, Brennu, Merlin i druge renomirane legende. Međutim, važno je prepoznati da je ovaj uspjeh samo prolazni “fenomen trenutka”. Ono što je istinski izdvaja je vizija i aspiracije koje ja, i mnogi drugi, imamo za nju. Zamišljamo budućnost koja je ne samo ljepša već ima i veću intrinzičnu vrijednost od onoga što bi joj drugi mogli poželjeti.

 

 

Štaviše, nadam se da će moći još jednom ponoviti svoja postignuća, jer je rijetka pojava da neko dva puta dobije na lutriji. Baš kao i JK, i ja želim da ona doživi uzbuđenje i trijumf osvajanja na lutriji po drugi put, jer bi to značilo izuzetan podvig koji malo ko može postići. Karleuša je nedavno u jednom intervjuu naglasila da je Prijina muzika nekvalitetna i beznačajna, sugerišući da njene pesme nisu postigle mejnstrim uspeh tokom leta, uprkos činjenici da su skupile značajan broj pregleda na Jutjubu.

 

 

Ispunjena sam neizmjernom srećom zbog Prije i zbog uspjeha svakog pojedinca. Važno je priznati da ni Prije ni bilo koga drugog ne treba porediti sa mnom, jer sam imao privilegiju izuzetne 30-godišnje karijere ispunjene dostignućima, globalnom perspektivom i inovativnim i hrabrim doprinosima. Ključno je razumjeti da postignuća jedne osobe ne bi trebala umanjiti ili zasjeniti postignuća druge.