Beki Bekić, renomirani pjevač, nedavno je sa unukom krenuo u novi poduhvat kreiranjem YouTube kanala posvećenog promociji dječijih pjesama. Međutim, ono što je zaista donelo ogromnu radost njegovom srcu jeste otkriće da je njegov sopstveni unuk krenuo njegovim stopama i komponovao pesmu sa nepune tri godine.

 

 

 

Ovaj zadivljujući talenat koji je pokazao mlado čudo ostavio je Bekija Bekića da pršti od sreće i ponosa.  Muzički put unuka Bekija Bekića nije samo imitacija uspjeha njegovog djeda; to je svedočanstvo porodičnog muzičkog nasleđa i svedočanstvo jedinstvenog talenta i strasti unuka. Sa takvom odlučnošću i izvanrednom vezom između djeda i unuka, budućnost izgleda nevjerovatno obećavajuća za ovaj dinamični muzički duo. Posvećenošću i vrednim radom, duo je značajno napredovao u svojim muzičkim poduhvatima. Već su komponovali impresivnu kolekciju od četrdeset pesama, pokazujući svoju kreativnost i posvećenost umetničkoj formi.

 

 

Unuk Bekija Bekića, koji deli istu strast prema muzici kao i njegov deda, ide njegovim stopama i kreće na sopstveni muzički put. Ponosni deda nije mogao da obuzda svoju sreću dok je gledao kako talenat njegovog unuka cveta. Jedna stvar koja ga čini neizmjernim ponosom je činjenica da je njegov trogodišnji unuk uspio potpuno sam da stvori pjesmu. Bili smo na ivici da objavimo pesmu “Ja sam mali žabacac” i moram priznati da je donekle inspirisana mojim unukom.

 

Sa samo tri godine nas je sve iznenadio kada je tokom leta sam otpevao ovu pesmu. Zaintrigirana, pitala sam kćerku gdje ju je čuo, ali čak ni ona nije znala za takvu pjesmu. Odlučan da uhvatim ovaj dragocjeni trenutak, brzo sam zgrabio telefon i snimio njegovu divnu interpretaciju. Nisam znao da će ovaj improvizovani snimak kasnije, zahvaljujući mom kreativnom instinktu, postati temelj za jednu punopravnu pesmu. Tako sam ovaj dirljivi događaj pretočio u muzičko remek-delo – ponosno je uzviknuo Beki.