Tokom emisije, Snežana Đurišić, istaknuta članica žirija “Zvezda Granda”, sve je više frustrirana jer njena mentorica, Snežane Kačar, nije poslušala njene savjete i smjernice kada je u pitanju odabir odgovarajućih pjesama za nastup. . Snežana se našla u žestokom duelu sa novonastalim učesnikom Vanjom Jovanovićem. U intenzivnoj borbi pameti i vještina, Vanja je izašla kao pobjednica, nadmašivši Kačarovu sa malom razlikom od 4 glasa prema 3.

 

 

 

Velika većina članova žirija se jednoglasno složila da Snežane Kačar nije pokazala nikakve znake poboljšanja. Na kraju sam odlučio da glasam za prvu kandidatkinju jer je pokazala viši nivo tačnosti u svom pevanju i pokazala vokalno zdravu izvedbu. Uprkos Snežaninoj neospornoj ljupkosti, starija kandidatkinja je ostala u stagnaciji tokom celog takmičenja, pokazujući samo neznatna poboljšanja ili padove u svakom krugu. Nažalost, Marija je morala da iskaže svoje razočaranje glasovnim sposobnostima starijeg kandidata.

 

 

Odabrao sam da glasam za opciju broj jedan zbog ličnog iskustva koje sam imao pre pet godina u bolnici na Dedinju. Bio je to značajan događaj u mom životu i natjerao me da razmislim o važnosti ove odluke. Međutim, nemojmo ovo shvatiti previše ozbiljno, jer sam se samo šalio u vezi operacije. Ozbiljnije rečeno, iskreno verujem da je opcija jedan bolji izbor, jer se videlo da govornik ima zdraviji i robusniji glas u odnosu na Kačara. Boske je priznao ovu činjenicu i izrazio zabrinutost zbog potencijalnih negativnih posljedica ako govornik ne nastavi ovom pozitivnom putanjom. S druge strane, činilo se da su Ceca i Viki dale prednost Kačaru, ali na njihovo mišljenje mogu uticati različiti faktori.

 

Snežana Đurišić je ispunjena neizmernim besom i frustracijom zbog kandidata. – Ne znam šta da kažem… Sneška, razumeš li da nisi čula izbor pesme? – Kada je kandidat stao sa dobrim razlogom, čuvši od Miloša za izbor pesme,  – Ali ti si se dopisivala sa mnom i rekla sam ti da ne pevaš tu pesmu. Ne želim uvrijediti originalnog izvođača, ali to nije takmičarska pjesma. Ti si dobar pjevač i ne plašim te se. Međutim, ovaj put ću izabrati najboljeg kandidata.