Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić imali su duboku i iskrenu želju da prošire svoju porodicu i požele dobrodošlicu još jednom detetu u svoje živote. Nažalost, njihove nade su porušene okrutnim preokretom sudbine. Međutim, umjesto da dopuste da ih ovo razočaranje proguta, otporni par je odlučio da svoju ljubav i odanost usmjeri prema svojoj voljenoj kćeri Nini. Uložili su svoja srca u njegovanje, pružajući joj obilje naklonosti i nepokolebljive podrške. Dok Jelena i Ivan razmišljaju o svom putovanju, oni su ispunjeni neodoljivim osećajem zahvalnosti za blagoslove koje imaju u svojim životima. Iako ostaje njihova čežnja za još jednim djetetom, utjehu pronalaze u činjenici da je njihova nepokolebljiva ljubav prema Nini stvorila porodicu koju spaja ljubav, podrška i neraskidiva veza.

 

 

Nina, kao beskrajno voljeno dete, vraća pažnju roditelja zagrljajima i poljupcima. Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su se potpuno posvetili njenom dobrom odgoju i školovanju. Za njih je vreme provedeno sa NInom prava privilegija, a sada se adaptiraju životu na Voždovcu i pridaju pažnju svojim karijerama.

 

 

Ivan i Jelena nisu samo posvećeni i strastveni roditelji, već i u svojim profesijama vode zauzet život. Dok je Bosiljčić ranije radio u Rusiji, trenutno svoje vrijeme i energiju posvećuje zadivljujućem svijetu muzičkog kabarea. S druge strane, Jelena Tomašević je trenutno u završnoj fazi produkcije svog dugo očekivanog novog albuma, projekta o kojem nestrpljivo dijeli novosti sa svojim vjernim pratiocima na Instagramu.

 

 

Naime, nedavno je najavila jednu od pjesama u kojoj će uskoro svi moći uživati ​​na njenom YouTube kanalu, služeći kao primamljiv uvod u njen nadolazeći album. U ovom užurbanom načinu života, toplo je svjedočiti nepokolebljivoj podršci koju Ivan i Jelena pružaju jedno drugom, upotpunjenu njihovom dubokom ljubavlju i naklonošću prema kćerki Nini. Shodno tome, njihova nepokolebljiva posvećenost jedno drugom i njihova zajednička uloga roditelja pune ljubavi rezultirali su nevjerovatno zadovoljnom i ispunjenom porodičnom jedinicom.