Stoja Novaković, popularna pevačica, uživa u svojoj desetogodišnjoj vezi sa Igorom Jovanovićem, arhitektom, ali su retko delili detalje o svom privatnom životu javnosti.”Naša dugovečnost kao bračnog para leži u razumevanju i poštovanju jedno prema drugom. Mislim da su to ključni sastojci za uspešan brak. Mladi parovi koji žele kvalitetan odnos trebaju da neguju ljubav, poštovanje i razumevanje kako bi zaista uživali u harmoničnom partnerstvu”, izjavila je Stoja pre nekoliko godina.

 

 

Stoja je istakla da je Igor izuzetno pažljiv i pažljiv partner, koji je često obasipa iznenađenjima i raskošnim poklonima. Ipak, otvoreno je priznala da njihov odnos nije bez priličnog dijela prepreka i prepreka, što je često navodi na neobična ponašanja samo kako bi privukla Igorovu nepodijeljenu pažnju. U prilično nekonvencionalnom pokušaju da stekne fokus, Stoja se impulsivno i neočekivano sudario sa čvrstim betonskim zidom.

 

 

“Na početku veze, svađali smo se i on je otišao, ne čujući se sa mnom. Taman sam položila za vozačku dozvolu. Onda sam odlučila da napravim scenu kako bi se pomirili. Vratila sam se kući, trezna jer ne pijem, razmišljajući kako da izazovem pomirenje. E, onda sam svojim novim automobilom udarila u zid!

 

 

Zazvala sam ga i rekla: ‘Pomozi mi!’ I tako je došao. Ja sam pomalo originalna i ekscentrična, kada nešto želim, neću moliti, već ću napraviti nešto neobično da privučem pažnju. Kada smo se suočili oči u oči, sve se lako rešilo”, ispričala je smejuljići se pevačica.Iako je njihov odnos bio pun ekstremnih momenata, Stoja je naglasila da je to deo njene prirode, ali da je na kraju lakše razrešiti nesporazume kada se direktno suoče.