Goga Sekulić, pevačica koja je nedavno podelila svoje zaljubljeno srce s javnošću, sada ima još jedan razlog za radovanje. Najsrećnija majka na svetu, Goga, entuzijastično je najavila proslavu petog rođendana svog sina Vasilija Andreja.

 

Malo dijete je zračilo srećom tokom rođendanske proslave, koju je pomno isplanirala njegova majka Goga. Izvanredna torta, ukrašena svetlećim svećama u obliku voljenog lika Mikija Mausa, ostavila je neizbrisiv utisak na sve prisutne. Čisto oduševljenje na licu rođendanskog dječaka odavalo je čitavu priču radosti i zadovoljstva. Goga, preplavljena srećom, nije mogla da obuzda uzbuđenje i željno je podelila ovaj nezaboravni trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

U srdačnoj poruci uz fotografiju na kojoj je njen voljeni sin, Goga je izrazila svoje duboke emocije, uzvikujući: “Dragi moj sine, imaš tako jasnoću u svojim željama! Želim ti najsrećniji rođendan, ispunjen bezgraničnom radošću i ispunjenjem!”. Proslavu je svojim prisustvom uveličao Vasilij Andrej, uz drage članove porodice i bliske prijatelje, koji su zajednički doprineli stvaranju očaravajućeg ambijenta ispunjenog ljubavlju, srećom i neodoljivim osećajem zajedništva.

 

Goga, žena ispunjena ogromnim ponosom kao majka puna ljubavi, elokventno je izlila svoja iskrena osećanja prema svom voljenom sinu, zadubljujući se u dubok uticaj koji je njegov ulazak u svet imao na njeno postojanje. Prethodna poglavlja njenog života, priznala je, izgledala su kao da su bledila u poređenju sa živim kaleidoskopom radosti, sreće i neuporedive ljubavi koju joj je poklonilo njeno dragoceno dete. S nepokolebljivom vjerom, Goga je molila nebesa da čuvaju i paze na njeno dragocjeno potomstvo, zauvijek zahvalna za neopisive blagoslove koji su joj dani. Ova duboka izjava ljubavi i odanosti ovekovečena je u jednoj od Goginih najranijih objava na društvenim mrežama, služeći kao svedočanstvo o bezgraničnim dubinama majčinske naklonosti.