Dok šarmantni glumac, Miloš Biković, uzbuđeno iščekuje dolazak svog prvog deteta, atmosfera u domu koji deli sa svojom verenicom, Ivana Malić, zrači prazničnim duhom . Miloš Biković i Ivana Malić uživaju u prazničnoj atmosferi dok s nestrpljenjem očekuju rođenje prvog svog deteta, koje bi, kako mediji spekulišu, trebalo da se dogodi krajem decembra.

 

 

Na osnovu slika koje su objavili na raznim društvenim mrežama, može se zaključiti da se par nedavno vratio u svoju zemlju Srbiju nakon putovanja u Rusiju, i da je sada svim srcem zaokupljen sve što je potrebno za skori dolazak svog dragoceni snop radosti. Obično poznati po tome što su prilično suzdržani u pogledu svog ličnog života, Biković i Malić ovog su puta napravili rijedak izuzetak odlučivši da odaberu dio prazničnog veselja svojim obožavanim obožavateljima. Ivana je nedavno na svom Instagram profilu podijelila divan uvid u početak novogodišnjih svečanosti.

 

 

 

Sa samo dvije jednostavne riječi “I počelo je…”, izrazila je uzbuđenje i spremnost da svoj dom ukrase prekrasnim ukrasima. Par se upustio u radosni zadatak da zajedno ukrašavaju svoju novogodišnju jelku, pretvarajući je u blistav spektakl. Drvo sada zrači očaravajućom kombinacijom crvenih i zlatnih nijansi, izazivajući osjećaj topline i elegancije. Kako bi poboljšali očaravajući ambijent, drvo su okitili šarmantnim vijencima od crvenog i bijelog šećera, dodajući dašak hirovitosti i magije cjelokupnoj sceni.

 

 

Dok drvo zauzima centralno mjesto u njihovom domu, odiše atmosferom poput bajke, pozivajući sve da uživaju u radosti i iščekivanju nadolazeće Nove godine. Ispunjeni ljubavlju, sjajem i veselom atmosferom, Biković i Malić s nestrpljenjem iščekuju dolazak svog dragocjenog potomstva u rezidenciju prepunu ushićenja, koja se savršeno poklapa sa najzanimljivijim godišnjem dobom. Njihovo ushićenje je pojačano najavom njihove veridbe i skorog dolaska sina, što je otkriće koje je izazvalo ogromno oduševljenje njihovim vatrenim pristalicama.