Dara Bubamara nedavno je doživjela radosnu i dirljivu priliku kada je slavila rođendan svog voljenog sina Koste. Preplavljena srećom i obiljem ljubavi prema svom dragocenom nasledniku, talentovana pevačica nije mogla da obuzda svoje emocije i otišla je na svoje društvene mreže kako bi podelila ovaj poseban trenutak sa svojim obožavanim fanovima. Njenu srdačnu poruku pratila je dirljiva fotografija koja prikazuje neospornu vezu između majke i sina.”Srećan rođendan, sine moj. Voli te majka najviše na svetu.” Ova iskrena čestitka duboko je dirnula njene pratioce, a čestitke su pristizale sa svih strana, odajući priznanje i podršku poznatoj pevačici i njenoj porodici.

 

Dara Bubamara dosljedno dijeli lične i iskrene trenutke sa svojim sinom na raznim društvenim mrežama, pokazujući neodvojivu i duboku emocionalnu vezu između majke i njenog djeteta. Otvorenim otkrivanjem ovih dragih porodičnih trenutaka, svojim obožavateljima nudi ekskluzivan pogled u privatni život ove poznate ličnosti i njeguje još čvršću vezu između talentirane pjevačice i njene predane publike.

 

Nadalje, ne samo da je Dara imala nastup na novogodišnjoj noći u Čikagu, već ono što ga čini intrigantnim je činjenica da su je pratile dvije značajne osobe koje zauzimaju posebno mjesto u njenom životu – njen voljeni sin Kosta i njen bivši suprug , Kostin otac, Milan Kesić.

 

 

 

Prisustvo članova njene porodice u ovom važnom trenutku njene profesionalne karijere svedoči o harmoničnom i prijateljskom odnosu koji dele. Uprkos njihovoj formalnoj razdvojenosti, oni nastavljaju da njeguju i zajedno učestvuju u radosnim prilikama i proslavama. Ova dirljiva priča o porodičnoj sreći i jedinstvu ne samo da dodaje dašak ljudskosti ovim javnim ličnostima, već i premošćuje jaz između njih i njihove publike, uspostavljajući intimniju vezu.