Darko Lazić, poznat po svojim burnim romantičnim eskapadama, iznenađuje nas nepredviđenim otkrićem – njegov mlađi brat, Dragan Lazić, poseduje izuzetan pevački talenat i navodno je još privlačniji šarmer od samog Darka.Darko Lazić, čiji je ljubavni život često bio u žiži javnosti, sada otkriva drugu stranu svoje porodične priče – njegov mlađi brat, Dragan Lazić, ne samo da je talentovan pjevač već i pravi zavodnik.

 

 

Dragan Lazić, iako talentovan za muziku, odlučio je zadržati svoj muzički put izvan šou-biznisa. “Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šou-biznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno”, izjavio je Dragan u jednom intervjuu, otkrivajući svoje odlučujuće stajalište o industriji zabave.

 

 

Mnogi koji su upoznati s oba brata kažu da Dragan izuzetno podseća na Darka, kako po izgledu tako i po glasu. Unatoč svojoj neželji da postane medijska ličnost, Dragan ima snažnu podršku od strane brata Darka, koji ga je pozvao kao gosta na svoj koncert u beogradskom “Sava centru”. Bio je to poseban trenutak bratske podrške i zajedničkog nastupa pred publikom.

 

 

 

Slika koja se široko dijeli na raznim platformama za društvene medije prikazuje braću Lazić koja zrači radošću, kao što vidljivo iz njihovih osmjeha. Značajno je da se Dragan izlazi na fotografiji sa zadivljujućim zlatnim ogrlicama koji je ukrašen vratom, zajedno sa vidljivim tetovažama koje služe kao vizualne znakove za svoju istinsku vezu sa muzikom i nespornom primamljivom karizmom. Ovaj fascinantan i iznenađujući pogled u život Darko Lazića, u pratnji njegove izuzetno nadarenog brata Dragana, nudi jedinstvenu perspektivu u renomiranom pjevaču.