Prilika da “uhvate” svoje snove

Djevica

Vaši ciljevi u novoj godini su ambiciozni, ali su još uvijek ostvarivi. Naporno radite i sve će vam se na kraju isplatiti. Pojavljuju se ogromne mogućnosti i bićete u poziciji da ne znate šta da odaberete. Iskoristite ove mogućnosti, ali se pažljivo posavjetujte o tome koja je najbolja za vas. Morate pronaći kompromis i balans između porodice i karijere.

bik

Ovaj mjesec je možda već počeo za vas. Prijatelji vam daju nevjerovatnu energiju koja će vas potaknuti da ostvarite sve svoje ciljeve. U narednih nekoliko sedmica provedite više vremena sa svojim najmilijima i posjetite zanimljiva mjesta, jer će vam to biti idealna prilika da rastete i napredujete u raznim oblastima.

Strijelac

Prošle godine ste se posvetili porodici i voljenima, sada je vrijeme da dominirate u poslovnom svijetu. Sve što ste do sada uradili će se na kraju i ostvariti. Ukazati će vam se prilika o kojoj ste oduvijek sanjali, ali ste je zbog teških obaveza privremeno zaboravili.

Jarac

Jarčevi će imati priliku da profitiraju na polju ljubavi. Sve što započnu sa svojim partnerom biće veoma dobro i korisno za njih. Ljubav će vas razoružati, pa čak i otopiti, samo pazite da ne omekša na drugim područjima.