Oglasi - Advertisement

U srceparajućem preokretu događaja, živahan i talentovan mladić, koji je stekao ime u svijetu fudbala, tragično je preminuo u nježnoj 34. godini života. Poražavajuća vijest šokirala je usko povezanu sportsku zajednicu, ostavljajući navijače u stanju duboke tuge, a fudbalski svijet u stanju nevjerice. Ova prerana i neočekivana smrt, koja se dogodila na tmurni dan 11. decembra 2023., služi kao dirljiv podsjetnik koliko život može biti krhak i koliko se sudbina može pokazati hirovitom.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Bivši igrač, Ivan Čeliković, rodom iz Nove Gradiške, ostavio je neizbrisiv trag na fudbalskim terenima, igrajući za klubove poput Hajduka, Intera i Lokomotive. Osoba koja je takođe doprinela razvoju mladih talenata na prestižnoj Nogometnoj akademiji Konavle. Njegova smrt u mirnom mjestu Čilipi ostavlja prazninu u fudbalskoj zajednici.

 

Uticaj Čelikovićevih sportskih dostignuća i ljubavi prema fudbalu i dalje će se pamtiti kao trajna zaostavština. Ne samo da je ostavio neizbrisiv trag kao predani trener i ponosni otac, već je dao i značajan doprinos svijetu profesionalnog fudbala. Njegov angažman se proteže dalje od njegove uspješne igračke karijere u renomiranim klubovima kao što je Inter, jer se također posvetio njegovanju i vođenju mladih talenata kroz svoje trenerske poduhvate. Tokom ovih izazovnih vremena, teška srca okupljamo se zajedno kao prijatelji, porodica i članovi naše zajednice da oplakujemo smrt voljene osobe.

 

 

Iako osjećamo ogromnu prazninu koju ostavlja njihovo odsustvo, tješimo se spoznajom da će njihova sjećanja zauvijek ostati urezana u našim srcima. Udružimo se da podržimo jedni druge, pronalazeći utjehu i snagu u zajedničkim sjećanjima na ljubav i sreću koju je ova osoba unijela u naše živote. Neka njihova duša pronađe vječni mir, a njihovi najmiliji utjehu i otpor u dragim trenucima provedenim zajedno.

Oglasi - Advertisement