Poznati vokal Šerif Konjević naišao je na nesrećnu nevolju dok je pokazivao svoje muzičke talente u očaravajućoj zemlji Austriji. Tokom izvođenja svoje popularne pesme, muškarac se hrabro popeo na binu i pevačici zaigrano zakačio novčanicu na čelo. Šerifova iznenadna spoznaja o razvoju događaja navela ga je da brzo priđe mladiću, kojeg su pripadnici obezbjeđenja već uhapsili, i izda naredbu. Pevač  je izrazio oštro negodovanje zbog akcije koja im se radi, navodeći da nikada nikome ne dozvoljavaju da se prema njima ponaša na tako nepoštovan način, tačnije pljuvanjem u čelo. Uprkos ovom incidentu, pevač je hrabro istrajao i nastavio sa nastupom.

 

 

 

Čitava pojava brzo je postala senzacija koja se poput šumskog požara proširila raznim platformama društvenih medija. Titulu ultimativnog “kralja napojnica”, piše Blic, nosi proslavljeni pevač Šerif Konjević. U nedavnom intervjuu iznio je uvid u svoju uspješnu karijeru i rasvijetlio pjesme koje su mu donijele nevjerovatno bogatstvo. Već dugi niz godina moji nastupi na sceni su odisali autentičnošću i vječno sam zahvalan Bogu što me je blagoslovio izvanrednim pjevačkim glasom.

 

 

To je zaista dar koji mi je omogućio da se povežem s publikom na dubokom nivou. Kada je u pitanju zabava, svesrdno sam uronjen u radost i uzbuđenje, kao i svaki drugi umjetnik. Odbijam da izdvajam pojedince, jer se moje divljenje širi na mnoge talentovane pojedince u industriji. Među nama preovlađuje međusobna ljubav i poštovanje, a mi razumijemo značaj pravilnog ponašanja.

 

 

 

Šerif je izrazio nespremnost da razgovara o određenoj temi, navodeći da radije ne ulazi u to. Iznio je primjer svog ponašanja kada dođe u restoran na ručak, objasnivši da uvijek prvi zove konobara kako bi pokazao poštovanje i zahvalnost za njihovu uslugu.