Miroslav Ilić, proslavljeni srpski narodni pevač, ulepšao je ovaj svet 10. decembra 1950. godine, u mirnom selu Mrčajevcima, ugnežđenom u blizini čarobnog čačanskog kraja Srbije. Tokom svog slavnog putovanja, on se pojavio kao cijenjena ličnost u području balkanske narodne muzike, zadivljujući publiku nadaleko svojim zapanjujućim talentom i stekavši nepokolebljivo obožavanje koje nadilazi vrijeme. U sumrak života, Miroslav i Gordana su bili blagosloveni radostima roditeljstva, ponosno odgajajući ćerku Mariju i sina Marka. Dok  prelaze u dragu ulogu bake i dede, uživaju u dragocenim trenucima koje dele sa svojim voljenim unucima, Strahinjom i Predragom.

 

 

Uprkos tvrdnjama Mirjane Antonović, koja živi u Americi, da je proslavljeni pevač otac njenog sina Devina, Gordana je ostala odlučna u njenoj podršci. Teška i dugotrajna pravna bitka za utvrđivanje očinstva traje nekoliko godina, ali veza između Ilića ostaje nepopustljiva i neraskidiva. Iz ugla Gordane Ilić, život uz jednog od najcenjenijih srpskih vokala bio je simfonija elegancije i uticaja.

 

 

Opšte je poznato da je Saša Popović u prijateljskim odnosima sa većinom cenjenih vokala na sceni. Međutim, usred tog skladnog drugarstva postoji usamljena figura s kojom više od dvije decenije nije razmijenio ni jednu riječ – niko drugi do Miroslav. „Ne razgovaram ni sa kim. Sa Miroslavom Ilićem nisam razgovarao 23 godine. Nisam ga ni upoznao. Sa mnom je prestao da komunicira 2000. godine.

 

 

Naime, Brena je svesrdno podržala tvrdnju Mirjane Antonović da sa proslavljenom pevačicom ima sina po imenu Devin, što Miroslav tek treba da prizna. Bez obzira na to, kružilo je šapatom koji sugerira da se izvor svađe između Miroslava i Brene proteže izvan srdačnih stvari, zadirući u neutažena područja. Godine 1999., tokom tragičnog bombaškog incidenta, Miroslav Ilić je hrabro izrazio svoje negodovanje i otvoreno se osvrnuo na postupke cenjene Lepe Brene i njene porodice.