Tokom decembra, akcije se odnose i na automobile na benzin, što im omogućava da iskoriste snižene cene i mogućnost subvencionisanih rata.

Jedan značajan primjer je Škoda Octavia Wagon, opremljena 1.0 e-TEC benzinskim motorom od 110 konjskih snaga.

Model Octavia Wagon Ambition, opremljen poluautomatskim DSG menjačem, na listi je po ceni od 31.800 evra, ali se može kupiti po sniženoj ceni od 27.001,60 evra, uključujući sve karakteristike osim IPT.

Kod Clever Value kredita imate mogućnost da uključite produženje garancije za cijeli kredit, koji iznosi 295 eura i dodaje se na vašu mjesečnu ratu. Za pokretanje kupovine potrebna je avansna uplata od 5.000 eura, nakon čega slijedi 35 mjesečnih rata od 229 eura (TAN 3,99%, APR 4,98%). Dodatno, biće troškovi naplate od 2,25 eura mjesečno.

U slučaju vraćanja ili zamjene, konačna maksimalna rata iznosi 16.669,87 eura, uz ograničenje kilometraže od 45.000 km. Svaki dodatni kilometri iznad ovog ograničenja koštat će 0,07 eura po kilometru.

Postoje dva značajna uslova vezana uz kredit: može se koristiti samo za zamjenu vozila i primjenjiv je isključivo na vozila koja su trenutno dostupna u Škodinim salonima.
Postoji nekoliko prednosti koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine Octavia Wagon od Škode. Prvo, ponuđeni popust je značajan u odnosu na ukupne troškove. Pored toga, otplata na rate se održava na razumnom nivou zbog relativno niske kamatne stope.

Nadalje, Škoda daje produženu garanciju kao dio paketa za Octavia Wagon.
Da biste kupili vozilo spremno za isporuku, potrebno je izvršiti zamjenu vozila, a moguće je da ovi automobili budu opremljeni skupljim dodatnim karakteristikama.