Žika Jakšić, vrlo renomirani domaćin, svojim prisustvom uljepšao je hosting industriju dugo vremena. Svojim prepoznatljivim naglaskom, zadivljujućim stilom izvođenja i zaraznim blistavim osmijehom, on bez napora osvaja i raduje sve one koji imaju zadovoljstvo svjedočiti njegovim talentima. Publika potpuno uživa gledajući i slušajući njegove nastupe, jer on bez napora odiše aurom opuštenosti, otvorenosti i istinske želje da se zabavi i podijeli smeh.

 

 

Njegova prirodna sposobnost da bez napora uparuje takmičare na renomiranom muzičkom takmičenju i uspostavi duboke veze između njih i njihovih srodnih duša je zaista izuzetna. Često je dolazio na naslovnice u nacionalnim medijima zbog burnih romantičnih veza sa svojim bivšim supružnicima, o kojima pohvalno govori. Ipak, mnogima ostaje nepoznato da Žika nije jedina renomirana osoba u porodici Jakšić. Žika možda ima fascinaciju promatranjem života drugih, ali svoj lični život skriva od znatiželjnih očiju. Mnogi ne shvataju da Žika krije dobro čuvanu tajnu – ona zapravo ima brata i sestru koji je u našoj zajednici renomirani i omiljeni pevač.

 

 

Ova skrivena veza između Žike i njegovog slavnog brata ostaje uglavnom nepoznata javnosti, dodajući intrigantan sloj njenoj zagonetnoj ličnosti. Na živoj muzičkoj sceni devedesetih godina prošlog veka, renomirani rokenrol bend Revolvers stekao je ogromnu popularnost, a u njegovoj talentovanoj postavi bio je niko drugi do njegov brat Vladimir Jakšić Musa. Ljubazno urezani u sjećanje brojnih obožavatelja, Revolversi su ostavili neizbrisiv trag, a njihova protestna himna “Nema povlačenja, nema predaje” duboko je odjeknula u srcima mnogih.

 

 

Nakon značajne pauze, Musa se trijumfalno vratio u muzičku industriju prije nekoliko godina. Trenutno preuzima ulogu frontmena cijenjenog ansambla Ex Revolvers, a sve to uspostavljajući bliski profesionalni odnos sa svojim bratom Žikom, koji vješto producira njegove izvanredne albume.