Sjećate li se zanosnog lika Šeherezade iz omiljene televizijske serije “1001 noć”? Očarala nas je svojim očaravajućim pričama i njen šarm je bio neodoljiv. Zanimljivo, u iznenađujućem preokretu događaja, na kraju je vezala brak sa jednim od svojih kolega. Međutim, čini se da je Šeherezada od tada doživjela dramatičnu transformaciju. Zamislite ovo: sada samouvjereno nosi trendi kratku frizuru, a kao vrhunac, prigrlila je zadivljujuću plavu boju kose. Zaista je nevjerovatno kako je njen novi izgled u potpunosti promijenio njen izgled, ostavljajući nas u strahu od njene svestranosti i sposobnosti da se ponovo osmisli.

 

Glumica Berguzar Korel stekla je široko priznanje i slavu kroz svoj portret Šeherezade u visoko hvaljenoj televizijskoj seriji “1001 noć” koja je emitovana 2009. Ova zadivljujuća serija je osvojila publiku i stekla ogromnu popularnost širom regiona, učvršćujući Korelov status glumice. Korel i njen suprug igrali su glavne uloge u nadaleko hvaljenoj turskoj televizijskoj seriji, u kojoj su se duboko zaljubili jedno u drugo tokom procesa snimanja. Njihova veza bila je toliko duboka da su doneli hrabru odluku da prekinu svoje postojeće veze kako bi prigrlili svoju novopronađenu ljubav i krenuli na zajedničko putovanje.

 

Od 2009. godine su u bračnoj zajednici i roditelji su troje djece i to Alija i Hana, koji su im sinovi, i Lejle, njihove kćerke. Uprkos dugogodišnjim glasinama o razvodu i optužbama za nevjeru od strane Halita, budući da je on u Turskoj poznat kao ozloglašeni ženskaroš, oni su uporno poricali ove tvrdnje i uspjeli su održati svoj brak do danas. Odlučili su da sakriju svoj privatni život od očiju javnosti. Trenutna Šeherezada izgleda ovako: