Trenutna situacija u vezi sa Karleušom zabrinjava jer se i dalje suočava s brojnim izazovima. Pored njenih prethodnih zdravstvenih problema, koji su uveliko uticali na njeno dobro, ona sada doživljava nedostatak priznanja od strane ljudi oko nje.

 

 

 

S velikom odlučnošću je trpjela ogromnu bol stiskajući zube, nesvjesno nanijevši daljnju štetu svom cjelokupnom zdravlju. Jelena Karleuša je prije dva dana senzacionalnim nastupom uljepšala scenu u Kotoru. Međutim, u nedavnoj objavi na društvenim mrežama, iskreno je otkrila sa kakvim se problemima suočavala sa svojim zdravljem tokom emisije.

 

 

 

Uprkos nespremnosti da otkaže nastup, stisnula je zube i izdržala do njegovog završetka. Paparazzo su uspeli da uhvate Jelenu na aerodromu upravo u trenutku kada je nakon dugog puta iz Crne Gore kročila na zemlju. Jedan pogled na njeno lice bio je dovoljan da se uoči da je vidno uznemirena i daleko od toga da oseća ono što je uobičajeno. Jelenino uobičajeno veselo držanje u javnosti primetno je izostalo jer je imala tmuran izraz lica, ne ostavljajući sumnju da doživljava neku neprijatnost ili bolest.

 

 

Naime prije dva dana je u očaravajućem gradu Kotoru na scenu izašla senzacionalna Jelena Karleuša koja je očarala publiku svojim očaravajućim nastupom. Međutim, kako su se zavjese spuštale, iznenadni val zabrinutosti prostrujao je kroz gomilu, što je navelo neke pojedince u blizini da hitno potraže medicinsku pomoć pozivajući hitnu pomoć.Ipak, pjevačica je bila odlučna da sakrije svoje stanje od medicinskih stručnjaka, uprkos tome što je otvoreno priznala mučnu agoniju koju trpi, okarakterizirajući je kao uznemirujući nivo intenziteta od 10 od 10. Nadalje, Karleuša tvrdi da nikada u životu nije doživjela tako lošu tačku kao prethodne noći. Uprkos tome, bila je odlučna da ne iznevjeri svoje odane obožavatelje tokom svog nastupa i dala je sve od sebe do samog kraja.