Njezin je utjecaj bio toliko značajan u Zagrebu da je rezultirao potpunim haosom. Uprkos percepciji da mora da uživa u svojim ogromnim dostignućima, Aleksandra Prijović zapravo ne može da pronađe utehu i preplavljena je suzama. O mladoj pevačici se mnogo pričalo i pričalo, od njenog modnog izbora tokom koncerata do repertoara pesama koje izvodi, kao i njenog celokupnog ponašanja. Međutim, jedan aspekt koji je posebno istaknut je njena skromnost.

 

 

Dok mnogi izvođači imaju brojne zahtjeve i očekivanja od organizatora događaja, Prija traži samo jedno – da uz nju bude porodica. Čvrsto vjeruje da ne može nikuda ići bez svojih najmilijih, izražavajući najveću važnost njihovog prisustva u njenom životu. Svakako, njena porodica je uz nju na svakom koncertu, pružajući joj riječi ohrabrenja i podrške i radujući se svakom uspjehu koji ona postigne. Prija osjeća ogromnu odgovornost da zadovolji svoju porodicu i učini je ponosnom, znajući da su joj oduvijek bili vodilja. Njihova učenja o zadovoljstvu i nepotrebi materijalnih dobara duboko su uticala na njenu perspektivu života. Na pitanje šta joj je potrebno kada putuje ili prisustvuje događajima, Prija ponizno odgovara da joj je potrebna samo voda.

 

 

 

Ovakvo mišljenje je nedavno podelila i Aleksandra tokom intervjua za Blic televiziju, gde je ispričala o srceparajućem susretu u Zagrebu. Stojeći tamo, pored nje je prošao stranac sa mladom devojkom, koja nije bila starija od 10 ili 12 godina. Žena je prišla Priji sa suzama u očima i otkrila da ima petoro dece i muža, ali da je žrtvovala svoj poslednji novac da bi ispunila san svoje ćerke da prisustvuje koncertu.

 

 

Ovaj emotivni susret ostavio je Priju duboko dirnutu, prolivajući suze dok je pričala o ženinoj nesebičnosti i ogromnoj vrednosti koju je pridala sreći svoje ćerke. Prija je izrazila žaljenje, rekavši da bi ih, da je bila svjesna situacije unaprijed, snažno odvratila od kupovine karte.