Oglasi - Advertisement

Kako javljaju lokalni mediji, bilo je pojedinaca sa prebivalištem u Hrvatskoj koji su izrazili nelagodu zbog prisustva Lepe Brene u televizijskoj emisiji “Kod kuće” na HTV-u. Tokom tog događaja, osim prikazivanja Aleksandrinog koncerta, Brena je našla za shodno da promoviše robu svoje kompanije, što je, nažalost, izazvalo oštre kritike i izlive oštrih reči publike. Ne samo da je bila na meti, već se i voditeljka emisije našla na udaru vatre. U svjetlu nedavnog skandala, Hrvatska radiotelevizija objavila je službeno saopštenje u kojem se eksplicitno ističe da je Lepa Brena lukavo iskoristila njihove resurse i platformu za svoju ličnu korist.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

 

 

Tokom emitovanja televizijskog programa “Kod nas doma” 4. decembra 2023. godine, u emisiji je gostovala poznata pevačica Lepa Brena. Pre svog pojavljivanja, pevačica je bila dobro upućena u sve teme o kojima će se razgovarati tokom njenog boravka u emisiji.

 

Planirani program njenog gostovanja uključivao je razgovore o predblagdanskoj sezoni i načinu na koji je provodi sa svojom porodicom, njenim uzbudljivim iskustvima nastupa pred ogromnom publikom, njenoj slavnoj pjevačkoj karijeri, njegovanim uspomenama na Zagreb, impresivnom ostvarenju Aleksandre Prijović rasprodavanjem pet arena i uzbudljivom najavom njenog predstojećeg koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine.

 

 

Međutim, uprkos obimnom sadržaju koji je pokriven tokom njenog nastupa, bila je nesreća što je Lepa Brena iskoristila emisiju uživo da promoviše svoj novi preduzetnički poduhvat. Važno je napomenuti da produkcijski tim i osoblje uključeni u kreiranje ovog popularnog popodnevnog zabavnog programa nisu imali namjeru da podržavaju ili reklamiraju navedene proizvode. Ovu činjenicu izričito je istaknuo HTV, televizijski kanal zadužen za emisiju.

Oglasi - Advertisement