Dalila Dragojević je nedavno pronašla ljubav u svom novom dečku, Marku, koji je aktivan na društvenoj mreži TikTok. Ova bivša rijaliti učesnica trenutno boravi u Njujorku sa svojim partnerom. Njih dvoje su se upoznali putem TikToka, gde su zajedno igrali popularne mečeve pre nego što je ljubav procvetala.

 

 

 

Marko, porijeklom Crnogorac sa bogatim tetovažama na telu, očigledno je osvojio Dalilino srce. Njihova veza je počela virtualno, ali su se odlučili sresti u stvarnom životu, a Dalila je čak odlučila posetiti Njujork kako bi bila sa svojim dečkom.

 

 

Mediji prenose da je Dalila potpuno zaljubljena u Marka, opisujući je kao nikada ranije. Iako su se simpatije rodile odmah nakon njihovog online upoznavanja, Dalila je tražila vreme kako bi stekla poverenje u svog partnera. Kada je shvatila da je zaljubljena, bez oklevanja je odlučila posetiti Njujork.Marko je svojom pojavom i tetovažama privukao pažnju, a Dalila je, prema navodima medija, zaljubljena do ušiju. Njihova romansa je započela virtuelno, a sada su zajedno u Njujorku, gde par deli trenutke radosti i ljubavi. Ova nova ljubavna priča Dalile Dragojević donosi osveženje u njenu životnu priču, pokazujući da ljubav može pronaći put i u digitalnom svetu.

 

Ova vest o Dalilinoj novoj ljubavi stiže nakon njenog učešća u raznim rijaliti programima, gde se proslavila i kasnije postala voditeljica. Njen izgled je prošao kroz značajne promene tokom godina, a ona nije krila da je imala estetske zahvate. Dalila se prvi put pojavila u rijalitiju “Parovi”, a njen ljubavni život postao je medijski praćen nakon učešća u “Zadruzi”, gde je prevarila tadašnjeg muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.