Nikola Kojo, poznata ličnost, nedavno se vjenčao sa zadivljujućom bombom koja je slučajno model, a ono što je intrigantnije je da je ona dvanaest godina mlađa od njega. Svojim očaravajućim izgledom, ona odiše eteričnom ljepotom nalik boginji, ostavljajući sve začarane. Zadivljujuća fotografija para prikazuje njihovu ljubav i sreću, dodatno poboljšavajući njihov odnos kao iz bajke.

U savremenom društvu brojne javne ličnosti tvrde da je zaštita privatnosti postala izuzetno težak zadatak. Međutim, Nikola Kojo je kroz svoja lična iskustva pokazao da je očuvanje nečije privatnosti zaista ostvarivo. Prisustvo porodice renomiranog glumca u javnosti je retka pojava, zbog čega je neverovatno teško naići na bilo koju njihovu zajedničku sliku. Međutim, supruga Nikole Koje, njegovog 16-godišnjeg partnera, ne prestaje da pleni i fascinira lokalnu zajednicu. U januaru 2007. godine desio se značajan događaj na kome su Nikola i Aleksandra prvi put zajedno izašli u javnost. Ovaj događaj se dogodio tokom premijere dugo očekivanog filma “Crni Gruja i kamen mudrosti”.

 

 

Bila je to važna prilika koja je označila početak njihovog prisustva kao para u očima javnosti. Za one koji su bili svjesni situacije, ovo je ujedno nagovijestilo i završetak njegove decenijske ljubavne veze sa stomatologom Olgom Popović. Prema izvještajima, on je navodno ustupio zajednički stan koji su joj jednom zvali kući nakon njihovog rastanka.

 

 

Kada su lokalni mediji objavili zadivljujuću Aleksandru, istakli su kako je glumcu potpuno promenila život na sve moguće načine. Ne samo da je njena izuzetna ljepota očarala sve koji su joj se ukrstili, već je nemoguće previdjeti činjenicu da je bila vrtoglavih 12 godina mlađa od Nikole.