Kristina Korjagina, stanovnica Barnaula u Rusiji, suočava se s teškom borbom protiv anoreksije koja ju je dovela do ekstremno niske tjelesne težine od samo 17 kilograma. Ova nevjerojatna mršavost postala je njezin izazov svakodnevnog života, stvarajući nelagodu zbog znatiželjnih pogleda prolaznika.Kristina Korjagina, stanovnica Barnaula u Rusiji, živi s anoreksijom već gotovo 15 godina. Iako pokušava izbjeći pažnju javnosti, njezina izuzetna mršavost privlači pogled prolaznika. Početak njezine borbe s anoreksijom datira iz razdoblja nakon osnovne škole, a stručnjaci ističu da ova bolest često pogađa izuzetno uspješne učenike.

 

Kristina je postala đak generacije i završila fakultet prva, no taj uspjeh došao je s velikim cijenama. Tijekom godina, anoreksija je tiho napredovala, a Kristina je zanemarivala unos hrane, dovodeći je do fizičkog kolapsa. Njezina težina spala je na alarmantnih 17 kilograma, a liječnici su upozorili da će umrijeti ako ne promijeni svoje navike.

 

 

Nakon suočavanja s teškom dijagnozom, Kristina je započela proces oporavka uz podršku psihologa. Unatoč naporima, borba s anoreksijom i dalje traje. Kristina priznaje da još uvijek nije potpuno oporavljena te da će oporavak zahtijevati mnogo vremena. Trenutno je trajno invalid prve kategorije, koristi invalidska kolica i trudi se povratiti težinu.

 

 

Uprkos brojnim izazovima, Kristina nikada nije pokolebala u svojoj odlučnosti. U svojstvu pomoćnika advokata i arbitražnog administratora, ona neumorno ispunjava svoje profesionalne obaveze iz udobnosti vlastitog doma. Osim karijere, Kristina vrijeme posvećuje i ličnom razvoju, studiranju psihologije, prepuštanju književnosti i usavršavanju umjetničkih vještina kroz crtanje. Nezabranjena preprekama koje joj nailaze na putu, ona ustrajava u potrazi za oporavkom i aktivno traži prilike da pruži ruku pomoći onima koji se nađu u sličnim nevoljama.