Folk pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina venčali su se na velikoj svadbenoj ceremoniji koja je i danas tema razgovora. Njihova zajednica sada je iznjedrila želju da prihvate radosnu ulogu roditeljstva. Darko Lazić je pre braka sa Katarinom imao ćerku Lorenu iz prethodnog braka sa pevačicom Anom Sević.

 

Osim toga, ima i sina Alekseja iz emotivne veze sa Marinom Gagić. Evidentno je da se proslavljeni pevač nestrpljivo raduje osnivanju porodice sa sadašnjom suprugom Katarinom. I Darko i Katarina priznali su da su nedavno doživjeli mješavinu ugodnih i izazovnih trenutaka, pa im je ova godina bila nezaboravna, obilježena brakom i suživotom. Kada im se postavi pitanje postoji li mogućnost da budu uhvaćeni nespremni i nakon brojnih neočekivanih događaja, njihov odgovor bio je obavijen zagonetnom dvosmislenošću.

 

 

Darko Lazić i njegova supruga Katarina izrazili su iščekivanje neočekivanih iznenađenja koja ih mogu dočekati. Darko Lazić je dalje otkrio njihovu želju za nečim neplaniranim, ističući da, iako im to trenutno nije u planu, iskreno se nadaju da će se to dogoditi, uz uvjerenje da će sve biti po volji Božijoj. Poznati par otvoreno pokazuje svoju naklonost i radost, a Darko je potvrdio da nemaju potrebu za pedantno planiranjem u vezi.

 

 

 

Oni obično prihvataju spontanost i dopuštaju da se život odvija prirodno. Darko je rekao da se, kao opšta praksa, on i oni oko njega suzdržavaju od konkretnih planova i radije prihvataju prirodni tok života. Izrazio je da kad god je pokušao pažljivo planirati aspekte svog života, rezultati nisu bili u skladu s njegovim namjerama ili očekivanjima.