Jovan Memedović, cijenjeni kreator zadivljujuće emisije “Sasvim pridrono” i harizmatični voditelj renomiranog kviza “Potera”, ljubazno je iskoristio priliku gostovanja u cijenjenoj emisiji “Jedan dobar dan” da uputi srdačno izvinjenje onima koji su razumljivo bili uznemireni njegovim prethodnim komentarom u nedavnoj epizodi kviza.

 

 

Osim toga, iskoristio je ovaj neprocjenjiv trenutak da otkrije svoj veličanstveni trio emisija koje će osvojiti publiku u predstojećem novogodišnjem programu. Nedavni deo kviza o Potteru osvojio je neviđeni broj gledalaca, označivši ga kao najgledaniju epizodu u slavnoj 11-godišnjoj istoriji kviza na televiziji. Jovan Memedović razmišlja o tome da li je privlačnost ove epizode u njegovom lakom i šarmantnom držanju, koje je dodalo notu nonšalancije koja je odjeknula u publici.

 

 

 

U razgovoru sa jednim od učesnika, uglednim naučnikom sa cijenjenog Pravnog fakulteta, pokrenula se tema notara. Voditelj je elokventno izrazio uvjerenje da notari posjeduju zadivljujuću privlačnost, graciozno utisnuvši svoje pečate na pravne dokumente. Nažalost, prava suština ove šale nije u potpunosti shvaćena. Ipak, osjećam se primoran da uputim svoje iskreno izvinjenje cijenjenim notarima, a posebno dragom prijatelju Gliši. Često, kada se ukaže potreba za dokumentacijom i službenim pečatom, tražim njegovu neprocjenjivu pomoć. Gledajući unazad, moja šala je možda bila pomalo drska i gruba.

 

 

Očigledno je da odgovornosti notara nadilaze puki čin pečaćenja dokumenata; njihova stručnost obuhvata bezbroj značajnih ugovornih pitanja. Gliša je posebno razjasnio zamršene nijanse njihove profesije, koje sada svesrdno razumijem. Navedene osjećaje domaćin Poter3 zdušno naglašava. Dalje izražava svoje empatično razumijevanje prema bijesu notara, jer se često nalazi na udaru kritika. “Rekli su mi da ideš u selo da jedeš. I ja bih se na to naljutio i rekao čekaj, sad si primetio ovo. To je prvo što vidiš i iza čega me ne vidiš Kako sam stigao do onih dalekih mesta, sela i ljudi, i zašto sam uopšte došao ovde“, rekao je Jovan Memedović.