Danas je značajan događaj za klan Živojinovića! Danas se obeležava 32. godišnjica braka balkanske senzacije Lepe Brene i njenog cenjenog partnera, legendarnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Ova izuzetna prekretnica služi kao svjedočanstvo njihove trajne ljubavi, koja je svake godine samo postajala sve jača.

 

 

Udružimo se i čestitamo ovom izvanrednom paru na njihovom tri decenije dugom putu ljubavi i odanosti. Na današnji dan 1991. godine slavni par razmijenio je zavjete i krenuo na put bračnog blaženstva. Kao rezultat njihove zajednice, blagosloveno im je dolazak dva preslatka sina, Stefana i Viktora. Osim toga, Živojinovićev sin iz prethodnog braka, Filip, takođe je postao sastavni deo njihove ljubavne porodične dinamike. Lepa Brena, poznata balkanska diva, i njen suprug, legendarni teniser Slobodan Boba Živojinović, bili su poznati po ekstravagantnom venčanju koje je važilo za jedno od najglamuroznijih svog vremena.

 

 

 

Nedavno je Brena oduševila svoje fanove tako što je na svom Instagram profilu podijelila nostalgične fotografije nje i Boba iz mlađih godina. Ovom radosnom prilikom naše godišnjice, koja pada na nezaboravni datum 07.12.1991., Brena je odvojila vrijeme da izrazi svoju iskrenu sreću tako što je pomno odabrala i naknadno podijelila ne samo jednu, već dvije očaravajuće fotografije.

 

 

Skrećemo vam pažnju da je čak i jedan renomirani televizijski program poput Dnevnika morao biti privremeno obustavljen zbog dugo očekivanog “vjenčanja stoljeća”. Ova velika prilika je iziskivala prisustvo radosnih mladenaca u televizijskoj emisiji uživo, što je izazvalo trenutni prekid redovnog programa. Današnji dan ima ogroman značaj za porodicu Živojinović jer proslavlja 32. godišnjicu veze balkanske senzacije Lepe Brene i njenog cenjenog partnera, legendarnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Ova izuzetna prekretnica svjedoči o njihovoj nepokolebljivoj ljubavi, koja je svake godine samo cvjetala i jačala.