Još uvek postoji neizvesnost oko razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića. Jelena Karleuša i Duško Tošić trenutno proživljavaju burnu životnu fazu kojoj se ne nazire jasan kraj. Uprkos njihovom zakonskom braku, par je odlučio da probleme svoje veze drži podalje od očiju javnosti, odlučivši se umjesto toga baviti njima u privatnosti svog ličnog života. Uprkos njihovom trudu, čini se da je informacija o fudbaleru koji uživa u druženju sa pjevačicom Inom Gardijan umalo dospjela u javnost, što je navelo Karleušu da se javi na svom Twitter nalogu.

 

 

 

 

Tokom promotivnih događaja za svoje albume, Karleuša je iskoristila priliku da se udubi u svoju duboku i sadržajnu vezu sa Duškom. Način na koji se izrazila o njemu otkrio je trajnu vezu ispunjenu ogromnim poštovanjem i dubokim osjećajem ljubavi koji još uvijek postoji između njih. Proslava rođendana njihovih ćerki Atene i Nike zabeležena je kroz fotografije, koje otkrivaju ogromnu posvećenost i posvećenost koju su uložili u pomirenje i unapređenje odnosa.

 

Duško je odlučio da svoj brak čuva u tajnosti na duži period, čvrsto uvjeren da će to biti u najboljem interesu njegove porodice. Tek nedavno nam se čak pružila prilika da ga vidimo u javnosti, kada je uhvaćen na fotografiji zajedno sa zanosnom brinetom.

 

Fudbaler je nedavno na svom Instagram nalogu podelio fotografiju uz najavu odlaska iz Srbije. Trenutno boravi u Švajcarskoj, odlučio je da se distancira od raznih problema i glasina koje ga muče u njegovom rodnom Beogradu. Ne znamo da li je trenutno u živopisnom gradu Bernu zbog posla ili je odlučio da napravi pauzu i podmladi se. Ipak, jedno je sigurno – promjena okoline mu neosporno donosi neizmjernu radost i zadovoljstvo. Duško uživa na putovanjima sa ćerkama, ali ostaje neizvjesno da li su mu se i one pridružile u njegovoj posljednjoj avanturi.