Milan Kalinić, poznati glumac i voditelj, oličenje je kako se uspjeh ne postiže samo slavom, već nemilosrdnom istrajnošću i nepokolebljivom posvećenošću. U početku se istaknuvši svojim komičnim nastupima i ulogom voditelja u nadaleko cijenjenoj emisiji “Leteći start”, Kalinić nastavlja da teži izvrsnosti u svom zanatu, neprestano tražeći načine da unaprijedi svoje vještine i sposobnosti. Njegova nepokolebljiva posvećenost proizlazi iz njegove težnje da ne samo sebi osigura prosperitetnu budućnost već i da svojoj voljenoj djeci osigura bolji život.  Prema Kaliniću, popularnost je rezultat eksponiranja javnosti u raznim projektima, a on nastoji da iz toga izvuče maksimum.

U poslednje vreme Milan je postao vidljiviji kao voditelj, uzimajući u emisijama kao što su “Survivors” i “Ko je prvi”, a sve to i dalje nastavljajući svoju ljubav prema pozorištu. Unatoč brojnim zapaženim pobjedama, zadovoljan je što svojoj porodici pruža lagodan život, što je i više nego sposoban. Rezidencija Milana Kalinića je pravi prikaz glumačkog i voditeljskog načina života. Stan nije samo prostran, već je i dizajniran i namješten u skladu sa filozofijom otvorenog koncepta.

Dnevna soba, trpezarija i kuhinja neprimetno se prelivaju jedna u drugu, stvarajući velikodušan prostor za glumca da se bavi gimnastičkim aktivnostima sa svojom decom. Zidovi i namještaj u dnevnom boravku, blagovaonici i kuhinji ukrašeni su netaknutom bijelom nijansom.

Fokus najveće sobe u kući je sofa velikodušne veličine, promišljeno pozicionirana tako da se suoči sa velikim, najmodernijim televizorom ravnog ekrana. U blizini komičara nalaze se brojne police ispunjene raznim artiklima, a letimičan pogled udesno pruža kratak uvid u uređenje njegove trpezarije i prostora predviđenog za pripremu hrane. Čista veličanstvenost svega toga je neosporna, jer je svaki aspekt pomno osmišljen kako bi se uskladio s trenutnim trendovima.