U mladosti Ilde Šaulić njena porodica se selila svakih nekoliko godina, a selidbe je prvenstveno vodila njena majka Gordana Šaulić. Dok je Šaban još uvek bio živ, Goca je često menjala mesto stanovanja, ponekad toliko često da bi muzičar, po povratku sa emisije, greškom pokušao da otključa pogrešna vrata, komična je anegdota koju je kasnije ispričao tokom intervjua.

 

Nakon vjenčanja, Ilda i njen suprug, biznismen Bojan Vučković, odlučili su da se nastanu u trajnijem boravku. Zajedno su s ljubavlju opremili svoj dom, stvarajući ugodan i udoban prostor za svoju porodicu. Dok su mediji imali uvid u miran stan pjevačice, imovina njene porodice u Americi uvijek je ostala privatna stvar. Međutim, nedavno je Ilda odlučila da podeli fotografiju na Instagramu, dajući svojim pratiocima pogled na njen stan u Njujorku. Ovdje provodi značajnu količinu vremena, obično tamo boravi nekoliko mjeseci najmanje dva puta godišnje.

 

Razlog njihovog prisustva na ovoj lokaciji je prvenstveno zbog posla njenog supruga, jer više vole da budu zajedno kao porodica. Općepoznato je da je Ilda uspjela osigurati i posao u Sjedinjenim Državama. Kao strastveni teniski entuzijasta, postala je traženi predavač i trener, pokazujući svoje izuzetne vještine i stručnost u sportu.

 

Nesumnjivo, ćerka Šabana Šaulića i njen partner vode zaista očaravajuću i magičnu egzistenciju, bilo da se nađu u očaravajućim predelima Srbije ili užurbanim ulicama Amerike. Ipak, njihova sjajna nekretnina u srcu New Yorka zaista ostavlja mnoge zadivljene i ispunjene zavišću. Njihov luksuzni stan ima zadivljujući pogled na kultni Empire State Building, vidljiv iz same udobnosti njihove dnevne sobe. Ovaj pogled koji oduzima dah pojačava veličanstveni zid u potpunosti ukrašen prostranim prozorima, koji bez napora pozivaju veličanstveni vanjski svijet u svoje prebivalište.