U svojoj pedesetoj godini djeluje žestokije nego ikada prije, a da intriga bude veća, nedavno je otkrila fotografiju iz svog djetinjstva. Možete li pogoditi identitet ove izuzetne žene? Tokom 1990-ih doživjela je nalet popularnosti kada je postala istaknuta članica renomiranog muzičkog ansambla pod nazivom “Models”. Radi se o Ivani Stamenković, koja je više prepoznata kao Sindi u industriji pop muzike. Svojim prisustvom kroz pet decenija života, nametnula se kao jedna od najzanimljivijih i najprivlačnijih žena. Ova tvrdnja je evidentna kroz dosljedan prikaz njene privlačne vizualne estetike u obliku fotografija koje dijeli na njenom Instagram računu.

 

 

Osim što je svoju publiku očarala primamljivim i primamljivim fotografijama, iskoristila je i priliku da neguje duboku vezu sa svojim odanim pratiocima. To je postignuto razotkrivanjem sentimentalne slike iz njenog blaženog i nepomućenog djetinjstva, perioda u njenom životu u kojem je njeno blistavo i mladalačko lice doživjelo tako izuzetnu transformaciju da je samo nekolicina privilegiranih uspjela shvatiti nepobitnu činjenicu da je to zaista ona.

 

 

Treba da zastanemo na trenutak da razmislimo o izvanrednom putu kojim je Ivana Stamenković Sindi krenula kao darovita osoba, započevši svoju profesionalnu ekspediciju sa renomiranim ansamblom Models kada je imala samo šesnaest godina.

 

Ova veoma cenjena grupa postigla je ogromna priznanja ne samo u Srbiji, već i na svetskom nivou, ostavivši neizbrisiv uticaj na muzičkoj sceni. Ivana, koja je imala uspješnu karijeru u modeliranju, često se pojavljivala u video snimcima pored uticajnih ličnosti u svojoj naciji. Ipak, nakon raspada cijenjene grupe nakon uspješnog 13-godišnjeg rada, Ivana je pokazala nepokolebljivu odlučnost i krenula u solo karijeru kao pjevačica.