Jelena Karleuša, koja se smatra jednom od najuticajnijih ličnosti u regionalnoj pop muzičkoj industriji, nedavno je u intervjuu za Kurir iznela svoja razmišljanja o prošloj godini. Objavivši dva dugo očekivana albuma, pod nazivom “Alfa” i “Omega”, Karleuša je izazvala ogromnu pažnju i priznanje javnosti. Tokom intervjua, izrazila je srdačnu zahvalnost Kuriru za njihovu nepokolebljivu podršku u njihovoj 20-godišnjoj saradnji, prepoznavši publikaciju kao cijenjenu instituciju koja prevazilazi sva ograničenja i ima izuzetan uticaj na društvo.

 

Karleuša je naglasila važnost dobrih odnosa s medijima za javne ličnosti, ističući da su mediji sedma sila koja može pozitivno doprineti karijeri. Dotakla se i svog privatnog života, otkrivši da je u “modernom braku” s Duškom Tošićem, ali da komuniciraju preko advokata, što je nazvala savremenim pristupom braku.

 

 

U vezi sa svojim ćerkama, Atinom i Nikom, Karleuša je podelila izazove koje deca mogu doživeti na društvenim mrežama, ističući da ne može potpuno zaštititi svoju decu od negativnosti na internetu. Ipak, ponosno je istakla snagu i motivaciju koje svojim ćerkama pruža kroz svoj primer.

 

 

Karleuša se osvrnula i na ekonomske izazove u muzičkoj industriji, naglašavajući visoke troškove produkcije i organizacije koncerata. Unatoč tome, izrazila je želju za turnejom u 2024. godini kako bi oduševila svoje fanove i obeležila tri decenije uspešne karijere.Intervju vođen sa Jelenom Karleušom ponudio je duboko i dubinsko razumevanje njenog umetničkog i ličnog domena, bacajući svetlo na to kako se vešto snalazi u iskušenjima i nevoljama koje dolaze kada bude u očima javnosti. To je istaklo njenu nepokolebljivu poziciju jedne od najuticajnijih ličnosti u pop industriji u regionu, pokazujući ogroman uticaj koji je imala na muzičkoj sceni.