Viktor Živojinović, sin pevačice Lepe Brene, je izazvao uzbuđenje među obožavaocima svojim najnovijim ljubavnim poduhvatom. Nakon poznatih veza s glumicom Milicom Tomašević i šminkerkom Sandrom Miljaković, Viktor ponovno stupa u svet ljubavi sa zagonetnom brunetom. Javnost je dobila uvid u njegov ljubavni život kroz crno-belu fotografiju koju je podelio na Instagramu, na kojoj su on i nova devojka pozirali ispred njegovog privatnog aviona. Ipak, Viktor je zadržao tajanstvenost tako što je stavio srce preko lica svoje izabranice, ostavljajući obožavaoce u nagađanjima o njenom identitetu.

 

 

 

Iako Viktor nije delio mnogo detalja o svojoj romansi, fanovi su primetili da par planira zajedničko putovanje na daleku destinaciju kako bi dočekali Novu godinu. Tokom proteklog perioda, Viktor je bio angažovan u podršci koncertima svoje snaje Aleksandre Prijović, ali se sada čini da je fokus stavio na svoj ljubavni život.

 

 

Nakon što je doživio više romansa visokog profila koje su izazvale značajnu pažnju medija, Victor se sada okrenuo društvenim mrežama kao sredstvu da otkrije svoje lične trenutke sa svojim obožavateljima. Odlučivanje da identitet svoje važne druge osobe ostane skriven, samo je dodatno podstaklo radoznalost javnosti.

 

 

 

Dok par kreće na romantični novogodišnji bijeg u udaljenom kraju, to obećava uzbudljiv početak njihove duboko privržene veze. Iščekivanje obožavatelja raste dok željno iščekuju dalja ažuriranja, žudeći da dublje uđu u detalje Victorovog novootkrivenog ljubavnog interesovanja i željno prate njihovu rascvjetalu romansu kako se odvija. U međuvremenu, želimo paru od srca, nadajući se da će biti obasuti obiljem radosti, bezgranične ljubavi i niza nezaboravnih trenutaka tokom njihovog očaravajućeg zajedničkog putovanja.