Oglasi - Advertisement

Prema glasinama, nasljednik proslavljenog folk pjevača trenutno živi u Njemačkoj zajedno sa svojom majkom. Mile Kitić je preuzeo na sebe da rasvijetli ovu stvar, dajući pojašnjenje o stvarnim okolnostima ovih navoda i osvrnuvši se na njihovu istinitost. Šokantna vest da Mile Kitić ima još jednu ćerku umalo je dospela u javnost. Međutim, nije tajna da već ima ćerku iz prvog braka koja ima četrdesetak godina. Dok se priča da ona živi u Nemačkoj, ona zapravo živi u Beogradu. Mile i njegova ćerka održavaju redovne kontakte, a slučajno su bili zajedno na Zlatiboru. Osim toga, Mileova unuka nastavlja uspješnu karijeru balerine u Amsterdamu, dok je njegov unuk nedavno završio fakultet.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

 

Čini se da je u porodici sve u redu. Mile često nudi svoju pomoć kćeri i pruža podršku kad god je to moguće, pokazujući svoju posvećenost kao roditelj. Ova pojašnjenja samog Mileta imaju za cilj da se pozabave spekulacijama oko njegovog ličnog života. Folker je u izjavi podijelio zadivljujuću anegdotu o navodnom vanbračnom sinu Mileta Kitića, razotkrivši je kao puku fikciju.

 

 

Ispričao je uznemirujući incident u kojem ga je nemilosrdno proganjala osoba koju je s prezirom nazivao “kučkom” dok je bio u Njemačkoj. U nesretnom preokretu, on je ovu osobu javno označio kao psihopatu, što je dovelo do pravne bitke koja je kulminirala time da je Folker bio obavezan da pokrije sudske troškove jer se smatra neprikladnim otvoreno optuživati ​​nekoga za takvo psihičko stanje.

 

 

Međutim, Folker je naglasio da se ovaj incident dogodio dosta prije i da nema nikakve veze s navodnim postojanjem vanbračnog sina. On je samouvjereno odbacio sve tvrdnje o njegovom očinstvu, tvrdeći da bi nesumnjivo priznao i prihvatio svoje potomstvo da su zaista njegovi.

Oglasi - Advertisement