Milan Petković, bivši zadrugar i renomirani pjevač, nedavno je izazvao veliku pometnju na raznim društvenim mrežama kada je odlučio podijeliti video koji prikazuje uništavanje gitare. Neočekivanost i drskost ovog čina ostavila je njegovu vjernu bazu obožavatelja u stanju zbunjenosti i zaprepaštenja, jer su očajnički pokušavali razumjeti motive iza tako zbunjujuće akcije.

 

 

Nakon brojnih pitanja i spekulacija, Milan je odlučio da otkrije razlog svoje geste. Putem društvenih mreža, napisao je: “Hoćete da znate razlog zbog kog sam polupao gitaru? Odustajem od muzike, hvala što ste bili tu uz mene i što ste me podržavali, ali mislim da je vreme da odustanem.”

 

 

Ova objava izazvala je različite reakcije i komentare među njegovim pratiocima. Mnogi su bili iznenađeni ovom odlukom, dok su se drugi pitali šta je tačno dovelo do toga. Pevač je dodatno informisao svoje fanove da će ipak održati sve zakazane nastupe prema prethodnom dogovoru.

 

 

Ovaj nagli preokret u karijeri i odluka da se povuče iz sveta muzike ostavili su mnoge u šoku. Milan Petković je bio prepoznatljivo lice javne scene, posebno nakon učešća u rijalitiju, te je ova vest izazvala veliku pažnju medija i javnosti. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će Milan zadržati svoju odluku ili će eventualno promeniti kurs u svojoj karijeri.Ova neočekivana promena u karijeri Milana Petkovića ostavlja mnoge fanove u nedoumici i tugi, budući da su ga podržavali tokom njegovog muzičkog puta. Njegova odluka da ipak održi zakazane nastupe delimično smiruje znatiželju javnosti, ali i dalje ostaje pitanje šta je tačno navelo ovog pevača da odustane od muzičke karijere.