Marija Šerifović je obeležila Novu godinu nastupom u Zenici, ali koncert je neočekivano završen mnogo ranije nego što su fanovi očekivali. Iako je atmosfera na početku bila svečana, sa prosidbom jednog para, događaj je zasenjen incidentima tokom izvođenja.

 

 

 

Nastup je počela pesmom “Pametna i luda”, a uskoro je pozvala na binu par iz Zenice, Hana i Adi, koji su se verili pred publikom. Ova romantična scena obradovala je mnoge prisutne, ali radost je uskoro zasenila neodgovorna upotreba petardi tokom koncerta.Marija je više puta upozorila na bacanje petardi ka bini, izražavajući zabrinutost za bezbednost kako svoju, tako i publike. Nažalost, upozorenja su bila uzaludna, pa je pevačica bila primorana skratiti koncert za oko 15 minuta kako bi osigurala sigurnost svih prisutnih.

 

 

 

Nakon prekida, Marija se obraća publici, izražavajući svoje nezadovoljstvo situacijom i ističući da će koncert završiti ranije zbog pojedinaca koji nisu poštovali upozorenja. Ovaj incident nije pokvario samo atmosferu na samom koncertu već je izazvao razočaranje među fanovima koji su se nadali dužem i neometanom izvođenju omiljenih pesama.Marija je neprestano isticala važnost suzdržavanja od bacanja petardi u pravcu bine, pokazujući iskrenu brigu za svoje zdravlje i dobrobit prisutnih. Nažalost, njene upozoravajuće izjave su naišle na gluhe uši, zbog čega je pjevačica donijela tešku odluku da naglo završi koncert otprilike 15 minuta ranije nego što je predviđeno kako bi se osigurala zaštita i dobrobit svih prisutnih.

 

 

 

Iako je skraćeni nastup izazvao nezadovoljstvo, Marija je zadržala profesionalnost i zahvalila publici na podršci tokom vremena koje je provela na sceni. Poslednju pesmu koju je izvela bila je emotivna “Nije ljubav to”, zaključujući na taj način koncert u Zenici.