Slavko Kuzmanović, renomirani atletski trener u svojoj 73. godini, svojim je izuzetnim činom doneo neizmernu radost zaljubljenicima u sport u Srbiji. Osoba koja je zaslužna za formiranje izuzetne karijere Olivere Jevtić, cenjene srpske maratonke, nastavlja da prenosi svoje znanje i strast mladim sportistima i pored 74 godine.

 

 

Nepokolebljiva posvećenost i entuzijazam ovog stručnjaka za njegovanje sljedeće generacije sportskih zvijezda ostaju netaknuti. Uprkos obilnim snežnim padavinama koje su paralisale grad Užice, izuzetno posvećen trener stavio je kao prioritet da svojim perspektivnim mladim sportistima obezbedi idealne uslove za trening.

 

Neustrašiv izdajničkim vremenom, neustrašivo je krenuo na renomirani stadion „Radomir Antić“ naoružan samo lopatom, rešen da očisti stazu od posledica mećave. Takva nepokolebljiva posvećenost i posvećenost su ilustrirali njegovu nepokolebljivu odlučnost da osigura da rutina treninga njegovih igrača ostane neprekidna, pošteđujući ih od propuštanja vrijednih treninga. Jutros, usred mećave, renomirani atletski trener Slavko Kuzmanović iz Užica otkriven je kako vredno čisti atletsku stazu. Njegova plemenita namjera je bila da osigura da njegovi posvećeni sportisti mogu da nastave sa svojim treninzima uprkos lošem vremenu uzrokovanom olujom.

 

Slavkovo izvanredno trenersko umeće rezultiralo je pojavom brojnih izvanrednih atletskih šampiona u rasponu od četiri decenije, od kojih je najznačajnija predvođena izuzetnom Oliverom Jevtić. Međutim, i u današnje vreme, kako se godina bliži, Slavkova nepokolebljiva posvećenost razvoju mladih sportista i unapređenju atletike i sporta u Užicu ostaje nesmanjena, koju karakteriše njegova trajna strast i entuzijazam. U današnjem svijetu, pronalazak trenera tako nevjerovatne posvećenosti, profesionalizma i poniznosti je rijetka pojava. Stoga, uputimo iskrene čestitke ovoj izuzetnoj ličnosti, što je izraženo u objavi objavljenoj na Fejsbuk stranici Užičke oglasne table.