Astrološki pogled na 2024. godinu za Bikove obećava značajne izazove i prilike, pružajući dublje uvide u njihovu karijeru, putovanja, duhovno isceljenje i ljubavni život. Sa brojem 8 u sistemu Tarota, ova godina donosi prepreke koje će Bikovi morati prevazići kako bi otkrili svoju snagu, talente i pravu strast u životu.Osnovne astrološke tendencije su usmerene kroz položaj karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što inicira dva ključna koridora pomračenja od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra.

U prolećnom koridoru pomračenja, fokus će biti na poslu, putovanjima, zdravlju i duhovnom isceljenju. Bikovi će možda doživeti dublje spoznaje o sebi, rešavati traume i donositi važne odluke. Važan datum je 17-18. april, kada Venera, vladarka Bika, pravi vezu sa Čvorom budućnosti, što može dovesti do ključnih otkrića i putovanja u inostranstvo.U oblasti karijere, Pun Mesec u Vagi 25. marta označava prekid sa trenutnim timom ili radnim procesima, dok mlad Mesec u Ovnu 8. aprila donosi nove radne prilike ili mogućnosti na internetu.Konjunkcija Marsa sa čvorom budućnosti 17-18. maja donosi susret sa važnom osobom, možda i partnerom za život. Veliki finansijski stelijum u aprilu i maju obećava uspeh u finansijama, investicijama i razvoju ličnog brenda.

U junu, aspekt između Plutona i Jupitera nagoveštava fenomenalne prihode od ličnih projekata na internetu. Avgust je fokusiran na nekretnine, s posebnim datumima poput 9. jula, kada Merkur pravi trigon sa Čvorom, aktivirajući potrebe za rešavanjem stambenih pitanja.U ljubavnom sektoru, septembar označava početak dvogodišnjeg ciklusa pomračenja.

Prvi mlad Mesec 3. septembra može doneti novo poznanstvo koje može prerasti u ozbiljnu vezu. Do marta 2025, tokom pomračenja u Devici, ljubavni život Bikova može dostići ozbiljan nivo.Jesenji koridor pomračenja od 19. septembra do 17. oktobra obećava završetak duhovnih transformacija, novi posao i podršku od strane partnera.