Meghan Markle, 42-godišnja vojvotkinja, dala je veliku izjavu dok je sama uljepšavala gala večeru. Potvrđujući dugogodišnje glasine koje su se kružile, stigla je na prestižni događaj bez svog voljenog supruga, princa Harija, koji ima 39 godina. Strani mediji brzo su primijetili da je Meghan izgledala dobro raspoložena, zrači pozitivnošću i radošću tokom cijele večeri.

 

Markle je potvrdila da su spekulacije o njenom povratku u industriju zabave istinite. Kako prenosi Variety, ona je sa entuzijazmom potvrdila da se zaista vraća u sferu šou biznisa, izražavajući želju da razgovara o svim uzbudljivim poduhvatima za koje se marljivo pripremala.

 

Ispunjen sam neizmjernim ponosom na tekuće pripreme i projekte na kojima vrijedno radimo. Ne samo da ih smatram ugodnima, već i moj muž dijeli isto mišljenje, što dodatno povećava naše uzbuđenje i entuzijazam. Osim toga, izrazila je svoju zbunjenost zbog iznenadne i ogromne popularnosti televizijske serije ‘Face’, u kojoj je igrala istaknuti lik, jer nije mogla shvatiti njen brzi preporod.

 

Učestvovanje u tom iskustvu bilo je zaista neverovatno. Imali smo sreću da imamo izvanrednu glumačku ekipu i ekipu, što je cijeli proces činilo nevjerovatno ugodnim. Imao sam privilegiju da glumim u ukupno sedam sezona, što je neosporno dosta vremena. Danas je sve rjeđe naići na televizijsku emisiju koja nudi tako veliki broj epizoda za uživanje. Možda je ovaj nedostatak opsežnih serija faktor koji doprinosi trajnoj popularnosti emisije. Međutim, vrijedno je napomenuti da izuzetne serije imaju bezvremenski kvalitet koji nadilazi vremenska ograničenja. Megan je izrazila zahvalnost na nepokolebljivoj podršci koju žene u industriji zabave pružaju jedna drugoj, što smatra zaista pohvalnom.