Na sinoćnjem koncertu u Zagrebu, Aleksandra Prijović, renomirana pevačica, odvojila je trenutak za završetak događaja kako bi sa svojom voljenom svekrvom Zoricom Nakić podelila iskrene reči. Ovo je bio peti po redu koncert koji je Prijović održala u živopisnom gradu, gdje je publiku osvojila izuzetnim vokalnim talentom i harizmatičnim scenskim prisustvom. Uz ogromnu popularnost i obožavanje svojih obožavatelja, Prijovićeva je odabrala ovu posebnu priliku da izrazi duboko poštovanje i divljenje svojoj svekrvi, naglašavajući snažnu vezu koju dijele.

 

Zorica, koja je Filipova majka, zauzima značajno mesto u Aleksandrinom srcu. Aleksandra sa najvećom zahvalnošću izražava zahvalnost za Zoričinu ulogu u rođenju najizuzetnijeg sina na svetu. U njenim suzama očima punim suza vidi se da Aleksandra čvrsto veruje da bi izvođenje ovako monumentalnog zadatka bilo nemoguće bez Filipa.

 

Zorica je osetila kako ju je preplavio talas emocija dok je pažljivo slušala osobu koja govori, zbog čega je i sama postala prilično emotivna. Zapravo, bila je toliko dirnuta onim što je čula da su joj suze počele navirati na oči i polako curiti niz obraze.Zorica, majka Filipa, izuzetna je ličnost. Aleksandra sa neizmernom zahvalnošću izražava zahvalnost što je rodila ovako izuzetnog sina. Čvrsto je uvjerena da bez Filipove podrške ne bi uspjela postići nešto takve veličine.

 

 

Preplavljena emocijama, Aleksandri naviru suze na oči dok izgovara ove iskrene reči. Zorica je doživjela nalet emocija dok je slušala osobu koja govori, zbog čega je prolila nekoliko suza. Gore navedeni video prikazuje sirovi i iskreni trenutak, omogućavajući gledaocima da svjedoče o dubokom utjecaju koji je imao na nju. Tokom koncerta u glavnom gradu Hrvatske 1., 2., 3., 4. i 6. decembra, Aleksandra je sa publikom podelila srdačnu ispovest o svojoj čežnji za njihovim prisustvom prethodnog dana. Iskazala je svoju duboku privrženost prostoru, gde je navikla da svake večeri krasi binu i očarava gledaoce svojim melodičnim glasom.