U rezidenciji Dragana Stojkovića Bosanca vlada atmosfera radosti i slavlja, jer cenjeni kompozitor danas ima neverovatan razlog za ushićenje. Srdačne čestitke iz svih krajeva pljušte, izražavajući divljenje i priznanje za njegova izuzetna dostignuća. Vazduh je ispunjen toplinom i uzbuđenjem dok se prijatelji, porodica i dobronamernici okupljaju da odaju počast i aplaudiraju njegovom izuzetnom talentu i nepokolebljivoj posvećenosti njegovom zanatu.

 

 

 

Ova značajna prilika svedoči o izuzetnoj kreativnosti, strasti i neizbrisivom tragu Dragana Stojkovića Bosanca koji je ostavio u svetu muzike. Izlivanje čestitki ne samo da odaje priznanje za njegova zapanjujuća dostignuća, već služi i kao podsjetnik na dubok uticaj koji je imao na bezbrojne pojedince koje su dirnule njegove kompozicije. To je proslava koja ne samo da se raduje njegovom ličnom uspehu već i odaje počast bezbrojnim satima napornog rada, odricanja i umetničkog sjaja koji su ga doveli do ovog trijumfalnog trenutka.

 

 

Kompozitora i učesnika renomiranog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ tokom celog dana neprekidno obasipaju zasluženim čestitkama i pohvalama. Dragan Stojković danas ima značajnu prekretnicu za sjećanje jer radosno proslavlja svoj 70. rođendan. Kompozitor i učesnik renomiranog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” tokom čitavog dana zatrpan je ogromnim brojem iskrenih čestitki iz brojnih izvora. Preneražen izljevom podrške, odlučio je da na svoj Instagram nalog podijeli najzanimljivije i najfascinantnije poruke sa svojim pratiocima i fanovima.

 

Najviše ga je dirnula u srce poruka koju je dobio od ćerke Aleksandre Džidže Stojković. Ona je na društvenim mrežama postavila video na kojem se vidi Bosanac koji puši na ulici u Americi, popraćen emotikonom srca. Napisala je poruku u kojoj je svom tati čestitala rođendan. Na ovaj poseban dan, verne pristalice Cece Ražnatović i Đorđa Davida uputile su iskrene čestitke talentovanom dvojcu. Ljubazno priznajući izljev ljubavi i divljenja, umjetnici su izrazili iskrenu zahvalnost svojoj vjernoj bazi obožavatelja.